canimyavrum_ Mervis61 merhaba bizimde 12 haftada kiz dediler yuzde 80 ozel gidiyoruz 16 haftada kesin erkek dediler kafam karmakarisik oldu anlayanlar bakabilir mi
Mervis61 canimyavrum_ valla bana burda tahminde bulunanların hepsi erkek demişti ;) en iyisi detaylıyı beklemek sanırım
Lenug Mervis61 bende 13cu haftada 99%kiz denildi. 18ci haftada erkek soyledi doktor. Kafam baya karisti cunki farkli doktorlardi. 23cu haftada gitdigimde erkek soylendi
Mervis61 Lenug detaylıda kesin gibi bi şey oluyor sanırım . Doktor detaylıda yanılma olmaz dedi bilmiyorum valla benim de karıştı :))
Almira_ Mervis61 e bariz belli kız bu zaten. 12. Haftada kesin diye konuşan doktorların çoğu yanilyor, doğru tutanlar da zaten yüzde 50 şansa denk geliyor
canimyavrum_ Mervis61 beklicez mecbur biz doktora defalarca sorduk emin misin diye kesin erkek diyor ondan saskinim yani duygu karmasasi yasiyoruz
Mavi_rella Mervis61 bende de öyle olmuştu kordonunu organı sanmış doktorum erkek dedi sonraki kontrolde oda şaşırmıştı kız olduğuna 😂
aysegul2812 Mervis61 aynısı başımıza geldi 14. Hafta da erkek denmişti 17. Hafta da kız dediler şu an 26. Haftadayız ve evet kızmış detaylıyı beklemiştim emin olmak için baya da şaşırmıştım 😂😂
Mervis61 Brgmde valla öyleymiş doktor emin konuşunca inanmıştım ama şimdi buna bile emin olasım gelmiyor 😅
Beybyi Bana da 15 haftadayken erkeğe benziyor ama net değil denmişti 19. Haftada bacagdas kurmuş net değil ama kıza benziyor demişti 20. Haftada gittim doktor bana net erkek dedi hatta bacakları bunlar bu da pipisi dedi net gösterdi