zeydalp Brvndkm valla hani bi hurafe var ya erkek annesi güzelleşir diye benimkini erkeğe benzetti doktor ama net değil dedi 1 ay sonra netleşecek inşallah hamile kaldım kalalı yüzüm de hiç bişi kalmadı ne sivilce ne doğru düzgün leke şoklardayım her ay düzenli sivilce çıkan yerler vardı şimdi sıfır
babyiscoming_ Brvndkm bende öyle hamile kaldığımdan beri yüzümde alnımda sivilce eksik olmuyor. Cinsiyete bağlamak doğru değil bence sözde erkek anneyi güzelleştirir derler ama oğlum benim bütün güzelliğimi aldı😂 normal ama vücut ne yapsın regl olmuyoruz bir şekilde bir şeyler patlak veriyor
Brgmde Brvndkm kızıma hamileyim ve o haftalarda bütün alnım sivilce dolmuştu aşkm ya sonra geçiyor korkma .
Nurbl Benimde yüzüm çok olmasa da bir kaç sivilce çıkardı hiç yok yüzüm beyazladı gözenekler sıklaştı pürüzsüz görünüyor
aycicegiiii Kızıma hamileyken hatırlıyorum yüzüm tertemizdi ve parlıyordu. Şimdi yine hamileyim ve yanaklarım, dudak çevrem hep sivilce. En son ergenlikte çıkarmıştım bu şekil galiba 🥲 Anlamadım gerçekten. Ve ağrılı sivilce yani normal de değil.