Iraz Kızlar hiçbir şekilde miğde bulantısı olmadı bende 10. Haftadayim şuan sadece halsizlik ve sık idrar var bunun la alakali daha önce başlık açmıştım göğüslerim büyüdü sadece ay varmı böyle geçiren çok merak ediyorum
turkan403 Iraz iki kızımda çok bulaniyodu migdem ilkmde fenaydı ikinci de aşırı değildi ama ilk 4aylik süreçte ilaki oluyodu şuan üç gebelik bulantı hiç olmadı 19+5 gunlguz doktor kıza benzeti ama bakalım sizn ilk mi
minikbebegim06 Iraz ben hamilelik basindan beri hiç midem bulanmadi kusmadım arada göğüslerim sızlıyordu hala öyle bide çok hafif kasik agrisi olup geçiyordu 21 haftalik olduk kızım olacak 😊
EsK07 Iraz Ben hiç mide bulantısı yaşamadım. Şimdi kız bebeğe hamileyim 💃🏼 İki arkadaşım da hamileliğin sonuna kadar kustu ikisinin de oğlu var. O biraz genetik sanırım. Benim annem de ananem de hiç bulantı yaşamamış
Sulegkdmr Iraz mide bulantısının erkek veya kızla alakası yok bence yapısal . Çünkü bi arkadaşım iki erkek doğurdu ikisinde de çok kötü mide bulantısı kusma yaşadı, diğer arkadaşım bir erkek bir kız doğurdu ikisinde de çok rahattı
Iraz turkan403 benim 2. Gebelik canım Allah gönlüne göre versin kaçıncı haftada tahminde bulundu canım
Iraz minikbebegim06 777 aldım kabul ettim öyle de oldu 💞🌸 amin Ay canım benimde hiç bulanmadi inşallah sağ salim kucaklarsin bebeğini 🌸💞
Iraz EsK07 benim annemin de aşırı bulantısı olmamis bende sabah bulantısı oluyormus kız kardeşim de 4. Aya kadar bilmemiş erkek kardeşim de ise rahat geçirmiş onda da çok bulantısı olmamis benim 2. Gebeliğim oğlumda 2-3 defa kusmustum burnum tıkalı gebeligin başından beri tek taraflı ondan mı koku hasasiyetim yok bilmiyorum ama bunda dümdüz gidiyorum sadece idrara çok cikiyorum
turkan403 Iraz amin inşallah cümlemizin canım 10+6 da bulndu ilk 13 haftada dünde detaylida 19+4 kız gibi sanki dediler netleşmedi daha🥴🤦😂
EsK07 Iraz Bende sık idrara çıkıyorum. İlk başlarda regl ağrısı gibi karın ağrısı ve göğüs şişmesi yaşamıştım şu an onlar da geçti. 21. Haftadayım şiddetli bel ağrısı yaşıyorum fıtık kaynaklı o da
_Mother_ Iraz 23 haftalığım bide bulantısı ve kusma 3 defa ancak olmuştur bu zamana kadar bebeğim kız daha önceki gebeliğim de kızdı ve doğuma kadar kusmuştum o yüzden her gebelik bir olmuyor sanırsam sizin oğlunuz vardı kız istiyordunuz inşallah gönlünüzce olur
Iraz _Mother_ amin inşallah canım sağlıkla olsunlar inşallah 🌸🤲🏻 12 de gidicem kontrole devlete ikili tarama testi orada yapiliyormu bilginiz varmı
_Mother_ Iraz sağlıkla inşallah 🙏 bana da dua edermisiniz sağlıkla alim kucağıma bende kızımı inşallah 💞🌸 yapılıyor canım ikili test söyle doktoruna aç tok fark etmiyor zaten Bu arada idrar rengin koyu sarı mı oluyor benim de öyle çünkü erkekte daha parlak mat oluyormuş
Iraz EsK07 benim hiç turuncu gibi olmadı köyü sarı yeşilimsi filan da alakası varmı bilmiyorum umarım yoktur
Iraz _Mother_ maalesef canım benim köyü sarı oluyor bazen yeşilimsi de duruyor umarım alakası yoktur sağlıkla kucakla inşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah
biranneadayi15 Iraz merhaba 🌞 inşallah gönlünüzden geçen olur ben şu an 3. Gebeliğimi yaşıyorum ilkini 10. Haftada kaybetmiştim ama o kadar çok kusıyordum her şeyden tiksindim buzdolabını açamıyordum çürük yeşil soğan kokuyordu anneminde 3 kızı var hepsinde bu yaşadığım belirtiyi yaşamış ama onun cinsiyetini öğrenemedim kesin kız diye tahmin ettik ikincide oğlum oldu mide bulantısı yaşadım ama çok değil belki 3 kez kusmuşumdur o kadar bundada bir kere bile midem bulanmadı hiç bir şekilde koku hassasiyeti yok hamile olduğum ara ara aklıma geliyor o kadar ki hissetmiyorum hamile olduğumu aşırı sık wc çıkıyorum bu kadar 11 haftalığım sağlıklı olsunda benimde gönlümden kız geçiyor rabbim nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde
Iraz biranneadayi15 amin hepimizin gonlune göre olsun canım benim benimde seninde tüm bekleyen isteyenlerin de sağlıkla gelsinler inşallah 😍🌸
Bir_nazenin01 Valla benim prenses beni mahvetti şu 1 haftadır Iyıyım elhamdülillah bende çok merak ediyorum daha hiç etrafımda kıza hamile olupta rahat geçiren bir anne duymadım
busskrmn Iraz kızı erkeği yok bunun , ablamla aynı anda hamile kaldık aramızda 3 hafta vardı , onunki erkek , benimki kız , ikimizde de ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne koku hassasiyeti hiçbirşey olmadı, annemin de hamileliğinde olmamış çünkü, genetik 💐
Almira_ busskrmn genetik değil. Annem kızda bulantı vs yaşamış. Erkeklerde yaşamamış. Ben yaşamadım sıkıntı ama kız bebiş.