rozamomy Kızlar detaylı ultrasonum 20 dk falan sürdü. Yapan da profesör, perinatolog. Hatta üniversitede dekan. Niye o kadar kısa sürdü anlamadım, çok şükür bi sorun yok dedi. Ama kısa sürmesi bi huzursuz etti. Sizlerin ne kadar sürmüştü
turkan403 rozamomy benmde az sürdü ya devlete gitim 35daka ortalama en fazla bide haftası küçük oldu için galiba bana renkliyi bir ay sonraya ati
Asi_07 rozamomy Benimki de yarım saat kadar sürdü bebeğin pozisyonu uygunsa ölçümleri de kolay oluyor
babyiscoming_ rozamomy benim 50 dk falan sürdü ortalama. Doktorum daha başlamadan 30 dk ile 1 saat arası değişebilir bebeğe bağlı demişti. Bebeğimde çok hareketliydi rahat baktı her şeyine ama uzun sürdü yine de. Doktor sıkıntı yok dediyse yoktur canım
Aybuk__06 rozamomy bende de 10-15dk civarı sürdü bende siz gibi az sürdü diye tedirgin oluyorum devlette bakıldı bana
Brgmde Kısamı? Gayet normal aşkım bende 5 dakğka yazcaksn zannettim. Bebeğin hareketi iyiydi demekki zorluk çıkarmadan yaptı doktor ölçümünü.
rozamomy Brgmde yok ya o kadar da değil tabi de 😅 15-20 dk falandı. Burada hep 40 dk sürdü, 1 saat sürdü falan yazanları görünce şüpheye düştüm sadece
Aylaa123 rozamomy 40 dakka 1 saat sürenlerin içinde bende varım doktor bebeğin pozisyonundan göremiyor bebeği hareket ettiemeye çalısıyor tam görene kadar zaman geçiyor zaten onun harici herşeyi görüyorsa zaten 15 20 dakka sürmesi gerekir 😂
turkan403 rozamomy hm anladım canım demek ki çok şükür sorun görmemiş bana şekerli şeyler ye geri gel dedi iki böbrekte genişleme kalpte gölge var gibi ama bir ay sonraya gel haftası küçük beli olmaz dedi usg kağıdı filan da vermedi 🤦
rozamomy turkan403 inşAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza, güzel haberlerini alın bi sonraki kontrolde 🙏🏻🙏🏻
Aybuk__06 rozamomy hiç dert etmeyelim zaten yeterince stresli bir süreç bi sorun olsa görünürdü diye düşünüp şükür edip devam edelim en iyisi 🤭