Gzd_gzd Yenianne92 gitmeyin ben 5 haftalıkken 5-6 saatlik yola istanbula gittim ve düşük tehlikem başladı riske girmeyin . Olacağı varmış belki ama riske atmaya değmez
01Adana Smye Pazartesi kontrolüm var eşim ayse ceren duymus kadin dogum doktorundan randevu almış hiç bilgin var mı ağrılarım arti eşim o doktora randevu almış bel ve karın ağrım bıçak gibi batıyor daha 14 haftanın içindeyim 15 gircem sende de böyle oldumu
Smye 01Adana o şekilde bi durumum olmadı o haftalar karın ağrısı normal degil doktor ismini hiç duymadım ama ben devletteki kadın dogumcuları bilmiyorum da istersen Büyükşehir Hacer hanımı dene mıyane ücreti fazla degil Doğumda öyle
Krasivyy Yenianne92 ilk üç ay riskli canm ama yinede siz bilirsiniz dinlene dinlene gidebilirsiniz arada mola verip yürüyğn kan akışınız olsun
Smye 01Adana Büyükşehir uzak bi yerde degil canım doktor bileğim yok daha önce belirttim sana bilsem kendimde özele gitmem
Yenianne92 Minikkkerkekkinnannesii evet sakinam goze de cop bakiyor Allah korusun gittim geldim hicbir sorun olmadi sukur
Gulbahcesi_ Yenianne92 Merhabalar 10+ 6 dayım tüp bebek tedavisi doktorum artık iğneyi bırakmamı söyledi fakat elimde 3 kutu progestan iğne 1 kutu progestan fitil var ihtiyacı olana elden teslim edebilirim izmir içinde