Yenianne92 Merhaba arkadaslar ben 6 haftalik hamileyim ve ogretmenim malum yariyil tatiline girdik ve ailemin yanina gitmek istiyorum. Doktor negatif bir sey soylemedi ama 10 saatlik yol bir yandan da pimpirikleniyorum. Bu konuda sizin tecrubeleriniz oldu mu ?
Denizrabia Yenianne92 bana doktorum uçak ile seyahat ederseniz daha iyi olur demişti ki benimki 6 saatlik bir yoldu uzun yolda bacaklar da kan pıhtılaşması olabiliyor normal hamile değilken bile o puntolarla Allah korusun bebeğe giderse kalp durması galan yaşanabilir diye başta çok önermiyorlar ama biraz kendinizle alakalı doktorunuz biley demediyse ayrıca daha bügün gittin 17 hafta olucaz yarın ve yola çıkıcaz bir sorayım dedim her molada muhakkak kalk ve yürü dedi ve çay iç arada dedi bana en iyisi doktorunuza danışıp kendiniz karar vermek sanırım.
Seldaapk Yenianne92 9 haftalıkken gittim giderken uçak +trenle gittim toplamda 5 saat falan sürdü 13 haftalıkken döndüm bayram üstü olduğu için otobüsle dönmek zorunda kaldım 10 saat yol geldim ama çok eziyetli bir yolculuktu benim çok miğde bulantim falan olmamasına rağmen gebelikte yol boyunca kustum. Sizin bide çok yeni düşük riskiniz falan yoksa doktorunuza danışarak çıkın yola imkanınız varsa uçak en iyisi
Smye Yenianne92 ben 5 saatliğe gittim saglık personeliyim mecburdum doktorda sağlıklı bi gebelikse hertürlü durur saglıksa istersen yataktan kalkma düşer demişti sadece çok su iç giderken kendin araç kullanma otobüste teker üzerine dengelme eğer arabayla gitceksen 2 saatte bir in gez bişeyelr atıştır devam et arkada yatarak git 😍
Fatmadamlasimay Yenianne92 bende 4 saatlikyola gitmiştimm günü birlik hiç dinlenmeden dönmüştüm yani ortalama 10 saati yolda geçmişti kendi arabamızdı eve döndüğümde sabahına çok yoğun bir kanamam olmuştu hiç tavsiye etmem sonrasında doktorum bursa içi dahi olsa izin vermedi belli bir süre
Yasmnnn İlk hamileliğimde 9 saatlık falan yola gittim otobüsle o günlerde bebegimin kalbi durmuş yolculuğa baglamak istemiyorum ama ben olsam gitmezdim canım.. İlla da gitmek istiyorsan dinlene dinlene git arada yürüyüş yap falan
Kumru82 Valla canım bende işim için mecburum gitmeye biraz biraz erteliyorum benimki beş saatlik ama birgün içinde 5 saat gidiyorum ordada 600 km yol gitmek zorunda kalıyorum dr a sordum benn önemiyorum dedi ama eger ıkı saattw bır yürürsen inip 15 er dk sorun olmaz dedi doğum 10 bin istedikleri tahliller her biri 1000 tl 2000 tl mecburum yani gitmeye
Yenianne92 Smye ya cok tesekkur ederim icim rahatladi biraz bir yandan da oyle dusunuyorum saglikliysa durur diyorum ama iste bir yandan da icim icimi yedi kendi arabamizla gidecegiz bol bol mola veririz artik
Emsear arabamızla gitmiştim bende 6 haftaydı bebeşim senin gibi hemde böyle engebeli yoldu ama sorun çıkmadı şükür şuan 27 haftaya geldik
Sevim55 15 haftalık iken 6 saat bir yolculuk yaptım ertesi gün düşük yaşadım. Belki sebebi yol değildir ama şimdiki hamileliğimde asla gitmem
Smye Yenianne92 3 litre suyu unutma canım öyle düşün bide ben kendim valizler le felan gittim diyemedim hamileyim diye dikişlerim var kaldıramıyorum yardımcı olur musunuz diyorum muavinlere düşün okuya okuya 5 saati geldik😍
Elmalikurabiye Yenianne92 kendi arabanizla uzatin ayaklarinizi gidin. Allahin izniyle birseycik olmaz :) 13 saat ucak yokculugu yapmis biri olarak soyluyorum :)
Denizrabia Yenianne92 Yenianne92 7. Haftamda bana doktorum uçak ile seyahat ederseniz daha iyi olur demişti ki benimki 6 saatlik bir yoldu uzun yolda bacaklar da kan pıhtılaşması olabiliyor normal hamile değilken bile o pıhtılarda Allah korusun bebeğe giderse kalp durması yaşanabilir diye ayrıca bulantıları da tetikleyebilir demişti başta çok önermiyorlar ama biraz kendinizle alakalı doktorunuzı dinlemeyin bişey demediyse ayrıca daha bügün gittim 17 hafta olucaz yarın ve yola çıkıcaz otobüsle gidicez bir sorayım dedim her molada muhakkak kalk ve yürü dedi ve çay iç arada dedi bana en iyisi doktorunuza danışıp kendiniz karar vermek sanırım.
Aslican07 Yenianne92 Ben 12 haftalıkken bi hafta içinde 380 km yol gitmistim allaha şükür hiçbişi olmadı kızıma şu anda 31.5 iz 😊 ama dr kontrolünde girmeniz gerekiyor eğer bir risk söz konusu değilse ve dr nuz uygun görürse gidin derim ben 😊
Denizrabia Yenianne92 7. Haftamda bana doktorum uçak ile seyahat ederseniz daha iyi olur demişti ki benimki 6 saatlik bir yoldu uzun yolda bacaklar da kan pıhtılaşması olabiliyor normal hamile değilken bile o pıhtılarda Allah korusun bebeğe giderse kalp durması yaşanabilir diye ayrıca bulantıları da tetikleyebilir demişti başta çok önermiyorlar ama biraz kendinizle alakalı doktorunuzı dinleyin bişey demediyse ayrıca daha bügün gittim 17 hafta olucaz yarın ve yola çıkıcaz otobüsle gidicez bir sorayım dedim her molada muhakkak kalk ve yürü dedi ve çay iç arada dedi bana tabiki Allah verdi Allah alcaksa elden biley gelmez ama sonuçta kendimizede dikkat etmemiz gerek en iyisi doktorunuza danışıp kendiniz karar vermek sanırım.
yildizlarinalti Yenianne92 ben de 6 haftalıkken doktor gitme demişti benim gitmem gerektiği için dinlene dinlene gitmiştik uzun yol. Bi şey olmadı çok şükür
Pinkyy Yenianne92 kendi aracımızla dinlene dinlene mola vererek gidebilirsin demişti doktorum,4 saatlik yolu 7,5saatte zor bitirdik trafik,molalar ve yavaş gitmede eklenince..Doktorun mutlaka söylemiştir sanada..
Leylanuray Canım benim tüp bebek İzmirde oldu bende eskişehirde yasiyorum Dr salmadi ben gitmek istedim oyaladi bi nevi 2 hafta snra grscez 1 hafta snra grselim diyerekten 2 ay oldu tamam smdi git dedi 5 6 saat yolculuktu😇