Bessteeeee İlbey Osman İlbey Emir Bu arada osman eşimin adı anlamı güzel ve hoşuma gidiyo bu isim sizce hangisi kulağa hoş geliyo
mcansu Bessteeeee aslında tam tersi kulağa daha iyi geliyor İlbey Osman yerine Osman İlbey veya Emir İlbey
annesinin_kelebekleri Bessteeeee bence eşinizin adını hiç koymayın, Allah korusun ilerde pişman olursunuz, bence herseyi düşünmek lazım , ilbey Emir güzel, sağlıcakla gelsin
Nhrr Bessteeeee bu iki ismin de tam tersi olmalı İlbey ikinci isimde daha güzel duruyor. Ama eşinizin ismini koymak mantıklı değil bence. Emir İlbey güzel.
Rukiisss Bessteeeee Bacım zaten bir Osman’ın var ikincisi bence Osman olmasın 😄 zaten ikinci ismede pek uyumlu değil Emir İlbey daha güzel duruyor İlbey emir değilde Emir İlbey daha hoş
mcansu Bessteeeee sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama isimlerin enerjisi vardır eşiniz nasıl biri ismini koyduğunuz kişiye benzer çocuk ne kadar da olsa bilemedim dünyanın her türlü hali var Emir İlbey de gayet hoş
kalbiminpariltisi Bessteeeee İlbey çok kötü ilerde de çok dalga konusu olabilecek bir isim iyi düşünün derim
Bessteeeee kalbiminpariltisi niye dalga konusu olsun onu anlamadım anlamını biliyomusunuz peki böyle yorum yapmışsınız
kalbiminpariltisi kalbiminpariltisi anlamıyla dalga geçerler demedim İlbey şehirbey İlbey ilbayan vs çocuk bunlar zorbalık da malum çok yaygın, ben olsam bunlara dikkat eder koymazdım yoksa anlamı güzeldir değildir onu bilemem ona yorum yapmadık ama fonetik olarak da bana hiç güzel gelmedi siz bilirsiniz
_biranneadayi Bessteeeee İlbey ismini beğenmedim pek biraz kocaman adam ismi gibi 😅😅 ama siz istiyosanız koyun tabi. 🥰
Babygirl91 Bessteeeee ilbey emir bence. Osman çok eski bir isim emir daha güncel daha karizmatik duruyor:)
Meral_56 Bessteeeee benim bir hocamın oglunun ismi İlbeyi Ahmetti. O sonuna i de eklemisti.. Hala cok hoşuma gider. Asil ve anlamlı bir isim. İlbey Emir diyorum ben 😇