Bigsecret3 Gokturkmom_ evet ben de sanırım sizin yazınıza denk geldim o zaman 😄 ya kaset testinde bir problem yaşamadım o sıra testlerin yalancı pozitif verdiğini bile bilmiyordum buraya da girmemistim ben kızımı artımed kaset test ile öğrendim 😅
Bbennu Gokturkmom_ artımed bana da yalancı pozitif verdi, üzerine 3 tane daha farklı marka test yaptım hepsi negatifti. Zaten sonra da tam gününde regl oldum
Gokturkmom_ Bigsecret3 Ben erken gebelik testi ile öğrendim 😂 emin olmak adına 2 test almıştım 2pozitif gördüm
Elif-ada- Bigsecret3 Comfort ,Artımed kesinlikle güvenmiyorum Uzun zamandır prodoctor kullanıyorum ve çok hassas bir test varsa pozitif yoksa negatif kuruma cizgiside gormedim ben prodoctor da
GirlandBoy_Mom Bigsecret3 artimedin kaset testiyle kızımı öğrendim bu sondaki kimyasal gebeliği de days doctor ve roll diye bi marka ile öğrendim geçen sene yaşadığım kimyasal gebeliği de artimed ile öğrenmiştim
Bigsecret3 GirlandBoy_Mom artımed kaset iyi de erken gebeliği sanırım sorun biraz days doctor yalancı diyorlar çok nadir doğru verdiği oluyormuş sana da vermiş roll markayı ilk defa duydum şuna zaten ☺️
Beequeen Bigsecret3 Herkes Days Doctor için yalancı pozitif diyor ama ben de negatif çıktı hatta başta hiç çizgi yoktu birkaç saat sonra belirgin ikinci çizgi belirdi ama o da geçersiz oluyormuş ben de bilmiyordum 😅 Ertesi gün Softec ile pozitif görüp kan verdim.
Sna1244 Beequeen hadi ya ben de dün days doctor yaptım pozitif üstüne iki kez miratech yaptım negatif bugün prodoctor yaptım oda negatif sanki 😂
_Feslegennn__34 Beequeen canım bende Days doctor ile test yaptığım gibi hemen silik çıktı vakit geçince iyice belirdi herkes yalanci pozitif olduğunu söyledi sizin doğru çıktı mı
Beequeen Sna1244 HayAllah yaaa hayırlısı olsun, ama days doctor için başka bir forumda da çok gördüm yalancı pozitif gösterdiğini 🥲
Pasaa Kızlar dün ben hem ar+ı med yaptım hemde days doctor ikiside pozitif verdi umarım yanlış değildir ya
Bigsecret3 Pasaa Ben kızımı artımed kaset test ile öğrendim ama erken gebelik testi beni yanılttı days doktor O da yalancı pozitif veriyor diye biliyorum ama herkes de bir olmayabilir
Hatice4136 Artimed days doctor bide kaset test vardı markası oncimedd olabilir oda yanılttı beni bide prodoctor 🥲 artık kan veriyorum inanmayanlar olursa atabilirim testleri🥲
Bigsecret3 Hatice4136 prodoctor genellikle yanılmaz bu zamana kadar hiç duymadım ne yalancı pozitif ne de kuruma çizgisi