Melosum34 Kizlarrrrr bu bebiş yerinde hiç durmuyor 24 haftalık olacaz 2.gebeliğim ama asla durmuyor gece gündüz çok sert hareketler yapıp canımı yakiyor 🥲ne olacak böyle 😂 cinsiyeti de göstermiyor başım belada benim bu fındıkla 😄
Rabiamina Melosum34 o haftalarda ben de oyle dedim de şu an 27deyim ben acıkınca bir de doyunca hareket ediyor sonra duruyor. Dönem dönem hareketlerde artma azalma oluyor merak etmeyin 😊
Melosum34 Ayshababy olabilir mi acaba oğlum evet bu kadar sert hareketler yapıp bu kadar çok oynamiyordu bu çok yaramaz yaa😀iki dakika durmuyor takla atıyor sanki
Lavin___ Benim de öyleydi 😂 canımı çok acıtırdı şimdi 5 gün oldu kavuşalı o kadar da hareketli değil dışarda😂 ama çok güçlüler maşallah
Melosum34 Lavin___ maşallah Allah analı babalı büyütsun inşallah cinsiyeti nedir sizin bizim ki göstermiyor ultrasona gelince dönüyor totosunu😂
Aylaa123 Melosum34 benim oğlum olucak ama karnımı yırtıcak nerdeyse hareketinden bir dakika bile durmuyor karnım sürekli dalgalanıyor😂
Melosum34 Aylaa123 ay evet evet sürekli sanki takla atıyor gibi 2-3 haftadır böyle canım yanıyor yürürken bile bagirasim geliyor yolda 😂
Melosum34 Aylaa123 ben karnımın etrafını betonla kaplamaya düşünüyorum artık 😂 canımı yakiyor baya takla atıyor içeride canı sıkılıyor yavrumun
Rabiamina Melosum34 ikinci hamilelikse bir de karın içi ister istemez daha hassas oluyor. Tekmeler bile daha erkenden hissediliyor diyor doktorlar. Bence onun da payı vardır. Tabi ekstra hareketli de olabilir 😊
Melosum34 Rabiamina evet erken hissettim ama ilklerde böyle değildi 2-3 hafta oluyor takla atıyor içimde resmen acıyor canım çok keşke ultrasonda da böyle şovlar yapsa da görsek cinsiyeti 😀
Rabiamina Melosum34 ultrasona gelince utanıyorlar galiba 😅 benimki bu sefer ultrasonda hareketliydi tekmelerini attı durdu
Rabiamina Melosum34 Amin inşallah sizin de Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı dogsunlar inşallah 🥰