Birtutambebek Kızlar şuan modunuz nedir ben 38+4 den ev temizliğine devam hatta dün salon badana oldu ve öldüm temizlik yapmaktan bugün ki modun mutfak dolapları
Ecekrk Birtutambebek 37+5teyim bugün doktor randevum vardı iki tur kordon dolanmış boynuna suyu azalmış suyum sızıyor kanala girmiş 1cm açıklık ve nstde gözüken sancılarım var doktor takipte olucaz en ufak birşeyde gel dedi onun haricinde kendini yor zaten sancıların var doğumu başlatmaya çalış dedi şuan tek istediğim 10 saat uyumak 😂 psikolojik olarak çöktüm duyduklarımdan sonra
eylulus Birtutambebek ben de ayni evde sıkıldıkca temizlik falan yapiyorum temizledigim yerleri bi daha temizliyorum gozume bi sey carpiyo onunla ugrasiyorum falan ama psikolojik nasilim bilmiyorum hic bitmicek gibi geliyo hamilelik
[silindi] 37+4 üm ben de ama ayakta dursam hemen baskı yapıyor bebek belim ağrıyor kasıklarımda bir acı oluşuyor bebek zaten aşırı hareketli acı verircesine ev işine uzanamıyorum valla artık kilom olmadığı halde annem yapacak doğum öncesi temizliğimi maalesef
Beyzaylm 39+5 haftadayiz bende 2 güne bir evi temizliyorum dogurursam evim temiz olsun diye 🤣ama gelmeye pek niyeti yok