Canimbalim Arkadaşlar benim adet döngüm 34 gün Şu an son adet tarihime göre 6+1 gösteriyor doktoruma sonucumu atmıştım 10 gün sonra gel demişti cuma günü 10. Gün olacak Cumartesiye randevu aldım sizce gittiğimde kalp atışını duyar mıyım kese görür müyüm?
elmacini Canimbalim benimde adet döngüm 33 gün 5+5 de kese gözüktü bebek görünmedi. İlk gebeliğimde de aynısı olmuştu 8. Haftada görmüştük
gztn37 Merhaba bende yeni öğrendim cuma gününe randevu aldım ama cuma günü 4+5 oluyor sadece kese mi görünür haftasına göre
Canimbalim gztn37 merhaba doktor bana 6+4 de gelmemi söyledi ama herkesin adet döngüsüne göre değişiyor yumurtlama erkense gözükebilir bence
Busetacir Benim periyodum da 33 34 günde bir oluyordu geç yumurtluyordum çünkü, sata göre 6 haftalık olması gerekirken benim bebiş 5 haftalıktı. O yüzden 1 hafta geç gördük keseyi de kalp atışını da
Canimbalim Busetacir ay benim de yumurtlamam 22. Gün gösteriyordu adetimin gecikmesinin 2. Günü 102 ydi değerim geç döllenme oldu herhalde 6+5 görür muyum acaba ya
gezentianne Canimbalim Adet döngüm 34 gün 7+2 de doktora gittim ultrasonda 6+1 cıktı kalp atışını dinletti♥️
Canimbalim gezentianne adetimin gecikmesinin 1. Yada 2. Günü değerim 112 ydi 🤔 bide ben hep düzenli olurum tam 34. Gün. Cihazı yeni hastane baya donanımlı cumartesiye aldım ama ertelesem mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum