Kmsl001 Kızlar dün ben ikili testte girdim 12+5 günlüğüz doktor cinsiyet hakkında bir tahminde bulundu ama sizce bu haftalarda söylenen cinsiyet kesin midir 🥰
Baby_B Kmsl001 bazen yanilabiliyorlar Ben 17.haftadayim Doktorum yaniltmamaj icin hala söylemedi haftaya gidicem umarim ogreniriz
Gamzeli-annee Kmsl001 bana erkek demişti devletteki doktorum ama ben kız olduğunu hissetmiştim şimdi kızımı bekliyorum sabırsızlıkla 🥰
Kmsl001 Wolf13 bana kıza benzettim dedi ama merak ettim bu haftalarda yapılan tahminler dogrumudur acaba diye 🥰
Kmsl001 Gamzeli-annee bana da kıza daha yakınım kız dedi ama ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum tabi önemli olan sağlıklı olmaları 🩷🙏🏻
Wolf13 Gamzeli-annee hayırlısı olsun , benim bebek de erkeğe benziyor ama ben de kız hissediyorum bir yanim erkek diyor bir yanım kız diyor 🥰🥰
Wolf13 Kmsl001 doktor birşey demedi , ben kendim kafa yapısını erkeğe benzettim . Ama bir yanımda kız diyor. Acaba kafa yapısı yanıltıcı olabiliyor mu? Bazen kız kafası gibi görünen bebekler erkek de oluyor ya bilemedim 🥰
AnayimBenAna_ Kmsl001 kesin değildir elbette bizimde kıza benzetti 12. Haftada yarın kontrole gidicem bakıcaz artık 🤭
Kmsl001 AnayimBenAna_ ne diyecek acaba bana da bir ay sonra tekrar gel dedi yarın haber verir misiniz inşallah sağlıklıdır rabbim gönlünüze göre versin 🌸