Krtlstgba Arkadaşlar Şuan sa elele Madre park yatakta yatağıyla birlikte 4000 tl yazıyor alan varmı dolandırıcı filan olmaz degil mi ?
Gokturkmom_ Krtlstgba Ben elelenin sitesinden verdim çok kısa süre içinde geldi aynı yataktan bizimde ☺️ kalitesini de beğendim
Happymm Krtlstgba bende onu kullanıyorum çok memnunum güvenilir bi site aynı siteden elektrikli ana kucağı da almıştık
Krtlstgba Normal elele sitesine girip aldınız dimi artık paranoyak olduk ortalık dolancıdırıcı dolu korkuyor insan birde trendyolda daha yüksek fiyat yatakta yok diye tereddüt ettim şGokturkmom_
Baby_B aysegul_yayla memnun musunuz Yatak odasinda yerim dar oyuzden bende onu dusunuyorum ufak bir yatak
Krtlstgba Bhrdnz markayı bende seviyorum da treenyolda hem daha fiyatı yüksek Hemde yatağı yok burda neden böyle acabaaa diyor insan :))
Tictack Ben hepsiburada anne cocuk %15 indirim vermişti bil kazandan, o şekilde hepsiburadadan aldimm
aysegul_yayla Baby_B henüz bebekle deneyemiyorum ama ilk zamanlar için gayet ideal duruyor tam olarak fiyat performans ürünü yani 4 kediye dayandı kumaşı falan maşallah
Baby_B aysegul_yayla ben elektriklisini alacagim Sizinkj park yatakmis galiba Onun icin yerim yok Ama kucuk besik ariyorum Zaten oda yapacagiz nasipse❤️ Saglikla gelsinler