Elif_Asya Selam anneler 37+5 haftalık ağda yı ne zaman yapsam hiç çatı muayenesi olmadım acaba ne zaman olurum yardımcı olurmuşsunuz 🙏 siz ne kadar kala yaptınız ?
anneoluyormm Elif_Asya Elif_Asya 37+6 dayiz. Yilbasindan sonra iki hafta arayla agdaya gittim ne olur ne olmaz diye. Bugün de çatı muayenesi olurum diye dusunuyordum ama yapmadi önümüzdeki hafta olacakmış. Her an temiz hazır olmakta fayda var bence
UykusuzAnne Elif_Asya Şimdi yapın sonra her banyoda epilasyon makinesi ile üzerinden geçin ufak tefek çıkanlar temizlenir sürekli temiz kalmış olursunuz
Elif_Asya anneoluyormm çok teşekkürler bende yaptırayım iki hafta önce yaptırdım gene çıkmış çabuk çıkıyor hamileliğimden bu yana 👀
Elif_Asya UykusuzAnne epilasyon aletini o bölgede kullanamıyorum ki zaten göremiyorum ki göbekten 😅 anca kuaför e gitmem lazım
Yeniievli Benim 35 haftada yalancı sancılarım başlamıştı o yüzden riske atmak istemedim kuaförde ağda yaptırdım.şuan 37+6 dayım yarın kontrolüm var diye ben evde aynayla makinayla aldım çok çıkmadan. Belki yarın alttan muayene olur yada ne bilim yatıl yaparlar diye temiz gitmek istedim.sende bence git temizlen doğuma kadar da kendin az az çıktıkça alırsın