Kızlar buraya pozitif bir hikaye yazmayı çok isterdim ancak maalesef 40+2 de dogumum zor geçti 36 saat musade altında kaldım sancısız çok az su gelmesi ile hastaneye gittim yatış verdiler aniden doguma aldılar ama 2 gün hastanede bekledim suni sanci aldim 2 gün boyunca almama rağmen hiç acilmam olmadi aradan biraz zaman geçti 3 cm oldu tekrar muayne ettiller yine 3 cm suni sanci ala ala bayilcaktim çok kötü oldum ailemi çağırdım beni alın burdan ben sezeryan olacağım özele götürün diye eşim aramış hastaneleri ama devletteki hastayı biz kabul edemeyiz demişler birde haftasonu olduğu için.. en sonunda doguma girdim açıklık 7.8 cm olmuştu ikinmami istediler kendi kendime o kadar kötü davrandılar ki mecburen onlara minnet etmem gerekti bende hep iyi davrandım yanımda olun dedim ama hiç biri olamadı kopek gibiydiler sonra doğum oldu yavruma kavuştum tüm acılara değmişti fazlaca dikisim var yırtılmam oldu ama evladıma kavuştuğuma degdi. Şuan da hastanedeyiz öğleden sonra cikicam inşallah evladıma kavuştum Rabbım tüm isteyenlere en kısa sürede yardım etsin🤲🤲