Sibelydlz4060 5+2 yim çok fena diş eti iltihabi yaşıyorum birden oldu tüm diş etlerşmde diş doktorum hamileliğe özel ilaçlar olduğunu söyledi ama yinede ikna olmadım tuzlu su yapıyorum dünden beri beniö gibş plan oldu mu
Smys Sibelydlz4060 ben cok ateslenmis hastalanmıstım kbb doktoru bana vermemisti daha kan pıhtısı kadar diye ama kalp atısını duyduktan sonra doktorum idrar yolu icin tek kullanımlık vermisti en iyi kadın doğum doktoruna danış canım
Esinnur63 Sibelydlz4060 enfeksiyondan dolayı bana kendi doktorum antibiyotik yazdı seruma karıştırıyoduk
Sibelydlz4060 Smys çok kaygılanıyorum ya enfeksiyon artarsa crp değerinin çoğalması da zarar veriyor sanırım Allah esirgesin
Smys Sibelydlz4060 bence doktorunla görüş oda sıkıntı olur b sınıf gebelerin kullanacagı antibiyotiklerden yazmıstır zaten doktorun ama icin rahat etmiyorsa kadın doğumla görüs
PinkBerryy Diş için değil ama grip olmuştum 6 haftalıkken kanımda enfeksiyon çıktığı için mecbur kullanmak zorunda kaldım çok şükür bir sıkıntı olmadı
Esinnur63 Sibelydlz4060 yani doktorunuz önermişse bir bildiği vardır 7 haftalıktı bnm şuan 27 deyiz ☺️