Ozustaseyma Kızlar internetten güvenerek aldığınız bu yer var mı bir de ne kadara aldınız bazı sitelerde çok pahalı😗
Seymabal41 Ozustaseyma İnstagramda baybnestim die bir sayfa var ben orda alıcam inş 😀 fiyatı emzirme yastığı ile beraber kargo dahil 180 tl ❤🤰🏻
Ekksl Ozustaseyma Canım ben instagramdan bir bayana yaptırdım,emzirme yastıgı dahil 120liraya. Ve istediğim renk modeli attım birebir aynısı geldi. Güvenerek için rahat şekilde yaptırabilirsin 👍👍
Minanin_Annesi Babynest orjinal sitesinden sipariş verdim ınstagram dan burdaki çoğu arkadaş ordan vermiş
Emnemrahf Ozustaseyma ben o siteden aldım canım kargo kapıda ödeme dahil 110 tl verdim ama kızım hiç yatmadı içinde kaldırdım öylece duruyo ilgilenirsen satmak istiyprum aslında cok kullanıslı ama biz hastanede falan yattık beşigine alıstıgı için onu hiç kullanamadım
Seymabal41 Zeyna Banada sayfanın adını söyler Misiniz ben sordum emzirme yastığı baybnestim kargo dahil 180
Zeyna Daha kullanmadık canım ben beşiğin içinde kullanmak için aldım ama belli çok kaliteli bişey salona geçtiğimdekoltuga yatırmak yerine onu kullancam