Kocbuse65 sevgilikendim benim doğum aralıkta biz anlaştık ödemeyide yaptık karta tek çekim yaptı biz bankadan böldük
obli sevgilikendim biz de doğum paketi yaptırdık. İlk yarısını şimdi ikinci yarısını doğumdan sonra alıyorlar ayrıca kredi kartına taksit de yaptılar bizim için ödeme kolay olacak.
Sedakrt obli kaç haftalık hamileyken yaptırılıyor? Birde Allah korusun kötü gelişti herşey iade yapıyorlar mı?
obli Sedakrt ben şuan 11 haftalık hamileyim. İstediğiniz zaman yaptırılıyor. Paketin içinde 10 muayene hakkı var yani ona göre siz karar verip yaptırabilirsiniz. Onun dışında o seçeneği hiç sormadım düşünmek bile istemiyorum açıkçası. 🥲
obli sevgilikendim aa pardon kasımdaymış doğumunuz öyleyse direk üstteki hanımefendi gibi yapabilirsiniz.
sevgilikendim Kocbuse65 evet başından beri hatta hamile kalmak için öncesi bile var. 2 haftaya banka kampanyası bitiyor doğumum da 3 hafta sonra çok kötü denk geldi 🥲
Kocbuse65 sevgilikendim valla bizdede mırın kırın ettiler insan kaynaklarına çıktım doktorum belli başından beri oradayım bazı hastaneler 6. Ayda anlaşma yapıyor bizimkine caz yapınca öylelikle kabul etti zam muhabbeti vardı çünkü