Elzeminval momBg bende reglime 6 gün kala falan siyah böyle ip gibi lekelerim oldu ve karnım çok ağrıyordu.o akşam erken gebelik test yaptım hemen çıktı zaten silik de olsa ertesi gün kan verdim 125 çıktı :) yani adetime beş gün kala kan vermiş oldum ve öğrendim :)
Dilan-F momBg hic bir sorun bizdede yok ne esimde ne bende .. nasip diyorum ama kurban oldugum rabbim asilama tutsun diyede cok mucadele verdim .. simdi anlamiyorum bende ped dolucak gibi bi adette degilim azicik azicik hep olmadi bende yarin sabah kan verim ….
maman-es momBg evet, gecikme olunca ve kırmızı olunca direkt regl düşündüm, gebelik hiç beklemiyodum çünkü ilk bebeğim 10 yıl sonra olmuştu 😌
momBg maman-es çok teşekkür ederim bakalım yarın bende test yapacağım ❤️şuan ara ara geliyor anlamadım valla🥹
Zuluss momBg ben böyle oldum adet bitdi sandım kan gelmedi test yaptım hamileyim 10 yıl sonra oldu test yap
momBg Zuluss bugün 4gün dün çok çok az geldi gece hiç gelmemiş bugün de ara ara geliyor yani anlamadım normal mi yoksa gebelik mi var negatif görmekten o kadar yoruldum ki korkuyorum sizin kaç gün devam etti🥹
Zuluss momBg ben 10 yıldır negatif gördüm😄benimde bir kaç gün kahve rengi oldu bitdi normalde kahverenhi olup ardından kan olurdu ama olmadı test yapayım dedim pozitif çıktı sende yap
momBg minebayraamm @Zuluss Kırmızı olması kanamanın kafamı karıştırdı kahverengi gelse direk test yapıcamda🥹🥹🥹
Mzzz momBg adete benziyor canım yani herzamn adet kanamasi aynı yoğunlukta gelmeye bilir kahverengi veya pembe renk olsa şüpheli olabilirdi ama sen mutlaka test yap içinde kalmasin
Cerennn9 Smile0 Benim de oyle oldu reglimden once kahverengi akinti geldi ama az oyle yogun degil leke leke sonra hamile oldugumu ogrendim. Ama ev tipi testlerde cikmadi kan tahlilimde belli olmustu
m_mervee @momBg yerleşme kanaması kırmızı olmuyor diye biliyorum..ben lekelenme görmeden önce silik çizgi ile öğrendim 2-3 gün pembe kahve mor koyu renklerle lekelenmeler oldu..bittikten sonra tekrar test yaptım net iki çizgiydi.. varsa çıkar testte
momBg Kızlar🥹🥹idrar testi yaptım negatif ama nerdeyse bu sefer regl 3 günde bitti ve çok az kan geldi bugün 5gün ama negatif çıktı allahım sabır ver hiç iyi değilim 🥹🥹