Zelalnazbas Kızlar rüyamda düşük yapmıştım daha doğrusu kanamam olmuştu hiç alakasız insanlar gördüm kan gördüm 10 hafta 4 günüz bugün çok korkuyorum
User658383839 Zelalnazbas bende görmüştüm aynısını ama Allah’ım esirgesin gerçek sanmıştım ki öyle bir rüyaydı yani Ama Allah korusun sağ salim alalım kucağımıza..🙏🏼🫶🏼 şuan 15+6′yiz🫶🏼
minnosbirkiz Zelalnazbas olumsuz bi rüya gördüğünüzde kimseye anlatmadan sadakasını verin, duanızı edin tersine çıksın diye ☺️ bende hep görürdüm, bu aralar sadece doğurduğumu görüyorum, dönemsel olarak bilinç altımızlada ilgili olabilir 😅
Bettbet2 Zelalnazbas hayra çıksın inşallah stres yapmışsanız belki bilinç altıdır ama ben maalesef böyle bi rüya gördüm ve o gün bebek düşmüş rüyanızı anlatmayın derim
Merve-metin Zelalnazbas ben sürekli görüyorum böyle rüyalar canım 21+5 o kadar gerçek gibi geliyor ki ağlayarak uyanıyorum uykumdan bilinç altında bebeğime ya bişey olursa korkusu olduğundan sanırım rüyalarımıza giriyor biraz kendinizi rahatlatın okuyun bol bol kendinizi yatmadan içinizi ferah turun Allah’ın izniyle sağ sağlim bebeğini kucağına alacaksın canım kötüyü çağırma bebeğin strese girmesin
User658383839 Zelalnazbas inşallah canım benim 🫶🏼 Ama haklısınız insan düşünmeden edemiyor hâlâ aklımda mesela🥲
User658383839 minnosbirkiz valla kimseye anlatamadım ben sadece anneme söyledim ama inanın dediğiniz gibi sadaka vermek aklıma gelmedi 🥺 ilk fırsatta yapicam 😌