Tutaste_ Kızlar gece bana sıtma vurdu ama oyle boyle degıl au sel uyandım bebeğe sut veremedim okadar diyim size. Başına gelen varmı naptınız ne dedi doktorunuz benim burda hastane yok merkeze dunya para vermem lazım ona gore gidicem 🤷
Merve_31 Tutaste_ sıtma dediğin tam olarak neren ağrıyordu bende bugün doktora gittim 2 gece sağ kaburga altımdan sırtıma bir sancı vuruyordu doğum sancısıyla birebir 🥲
Gamzeli_03 Tutaste_ canım 2 doğumumdan sonra yaşadım yani öyle bir şey yok gerçekten içim baya dışıma çıkıyordu titremekten dişlerimi tutamıyordum sonra kendiliğinden geçiyor Bir şey yapmadım ben
Tutaste_ Merve_31 üşüme. Kalktım su gibiydim sabki üstümede vantilatör açılmış gibi emzirmeye kalkıcaktım kalkamadım cocukmaglasa kalkıp emzirmiycektim allahtan aglamıyodu. Çok kötü biiey ya hiç boyle olmamıştım
Tutaste_ myangelson ama gögüslerimde agrı yanma yok 🤷dün çok yoruldım ondanmı dıyorum bilmiyorum. Gögsüm cok dolmuştu sağdım sagdım rahat ettim ama gece sıtma vurdu valla İnternette lohusalık humması diye bişey. Yazıyo🤷
myangelson Tutaste_ onu hiç duymadım ama göğüsler siserse mastit olma ihtimali çok oluyor. Benim ilk doğumda mastit olmuştu ama şükür ateş sıtma yapmadan geçmişti süt gidince. Benim göğüslerim taş gibi olmuştu yanıyordu hatta bölge bölge morarmalar vardı
Tutaste_ Gamzeli_03 evet aynen bı dakka surdu heralde yada 10 ısınana kadar canım cıktı üatümü bile cıkaramadim kendıme gelınce cok fenaydı
Tutaste_ myangelson valla bu gecede olursa gidicem. Doktora gidiceltim bebeğimde huzursuz bugun aürekli emmek istiyor uzun emdirdiğim halde gidemedim randebu almıstım 🤷
Gamzeli_03 Tutaste_ aynen canım öyle üşüme hissi geliyor ve sanki buzağı Kara basıyor Muş gibi düşün yürürken o gelen Rüzgar bile bütün ciğerimi sökecek şekildeydi ama geçiyor ilk doğumdan sonra bir kere oldu 2 doğumumdan sonra bir iki kere oldu geçti
Tutaste_ Gamzeli_03 aynen oyle üstün ıslakmış gibi buz gibide esmiyomus gibi su gibiydim kalkınca kalkamadım bi süre valla vidaha olursa artık bebekle nasıl olcak bilmiyorum