mrvcl9 Kızlar sigorta detaylarına bakarken farkettim belden uyuşmalı yapılan doğumu karşılamıyormuş doktorla konuşup genel anestezi istesek mantıklı olur mu acaba ek ücret ödememek için
[silindi] mrvcl9 ayrıca genel daha riskli ve teferruatlı geneli karşılamaması spinali karşılaması daha normal mesela
AnayimBenAna_ mrvcl9 evet çoğu karşılamıyor epidural ve spinali. Ek ücret veriyorsunuz ama çok birşey değildi biz sormuştuk
[silindi] 1hamle tamamlayıcı Anadolu sigorta ama öyle bişey olsa sigortacımız veya hastanemiz söylerdi mutlaka, etrafımda da hiç duymadım
Kubraalp67 mrvcl9 3 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım Anadolu sigorta doğum paketim vardı dün hasteneden çıkış yaptım 5 kuruş dahi ücret ödemedim her şeyi karşılamıştı.
Gokturkmom_ mrvcl9 Anadolu sigorta galiba sizinde doğum şekli ile ilgili herhangi bi durum var mı acaba nerden baktınız doğum ile ilgili olan kısıma
Eylul5961 mrvcl9 ben daha bugun sordum anadolu sigorta tamamlayicim var , genel anesteziyi karsilamiyor spinali karsiliyor denildi genel isterseniz 5 bin küsur ucret istiyorlarmis