Baharannesi123 Doğumuma 10 gün kaldı halen kızımın adını bulamadım anlamı güzel olsun istiyorum herkeste olmasın istiyorum bilemiyorum önerilere açığım teyzeleri yardım edin
Mineztrk Baharannesi123 bugün cinsiyeti öğrendim erkekmiş kız olsaydı Eftelya olacaktı bereketli anlamına geliyor
Crnogzhn Baharannesi123 bizde farklı herkeste olmayan bi isim istedik Afra koyduk Anlamı ayın 13. Gecesi en bereketli gece ve cennetteki temiz saf duru ayak basılmamış kum anlamına geliyor ayrıca sahabe isimlerinden
fm-112 Baharannesi123 bizde bulamadık hala dogum yakın ilk kızım ahsen neva simdiki minnoşa melis sezen Melis ece Mihra Beril var ama icime sinmiyor ipek nil pera vera tarzıda güzel ama ısınamadım hic birine
maman-es Bizimde 1 ay var gibi ve isim yok hâlâ. Klasik isimleri seviyorum Ayşe Fatma Zehra gibi, ama nedense hiç birini de benimseyemedim
Medine-96 Ben kızım olursan Nida düşünüyorum. Çok anlamlı değil belki ama söylerken hoşuma gidiyor ☺️
Defne112 Baharannesi123 benim doğum yarin hala net değil ☺️ yaren olabilir defne Umay çok güzel isimler
Baharannesi123 Defne, asel, Asya,Zeynep bu isimler güzel ama herkeste var sınıfında hep olur gibi eşim yenilerde Aslıhan ismini önerdi sizce nasıl