cet35 Kızlar 17.haftaya girmiş bulunuyorum bugün doktora gittik..kilomuz 180 gr boyumuz da 18 cm çıktı nasılll sizce??sizin bebislern boy kilo bu haftalarda nasıldıııı hadiiii gelin💕💕💙💙
[silindi] cet35 daha haftanız erken olduğu için henüz çok küçük gram gram alıyor daha kilo, ilerleyen haftalarda aniden kilo artışı olacağı için daha çok önem kazanıyor açıkçası bu durum o yüzden henüz erken kilo boy endişeniz için daha 🌸
Merve-metin cet35 gayet normal canım boyu ve gr ben 17.haftada bebeğim 280 gr boyu da 19 cmdi boyu ve kilosunu şuan için takma kafana doktorun iyi diyorsa iyidir ki bu haftalarda olması gereken kilo zaten ortalama olarak canım
cet35 [silindi] açıkcası endişe değil aksine internet üzerinden baktım 17.haftada ortalama 11 gram diyor,boyu da haftasına göre uzun gözüküyor:)
Nazo77 Ortalam değerlerde olması ve doktorun normal görmesi durumunda bence sıkıntı yok.Her anne babanın fiziği farklı bu sebeple çocuktada farklılık olabilir ben doktordan sonra googleden boy ve kiloya bakıyorum sadece geçiyorum 😅