uykusuz1parol Linçlemeden kızlar rica ediyorum 😄 Kartal veya Kartal Efe ismi için yorumlarınızı bekliyorum
umrumdadegil uykusuz1parol bilemiyorum böyle isimler bana pek hoş gelmiyor ama sen bilirsin 😂 göklerde Kartal gibiydim geldi aklıma ama kızma lütfen 😂
Meltemm21 uykusuz1parol Efe ismi çok hoş ama kartal ismi için aynı şeyi düşünmüyorum tabiiki sizin bileceğiniz durum
aslaninannesi7 uykusuz1parol kayınpederimin adı doğan eşim istiyor bende aslan istiyorum. Aslan doğan olacak bebeğimizin ismi. Kartal Efe de kulağa çok hoş geliyor bence.
uykusuz1parol umrumdadegil ya başta bana da saçma geldi de sonra düşününce kullanılan bir isim ve Şahin konuluyor doğan konuluyor kartal niye saçma geliyor 😀
umrumdadegil uykusuz1parol evet onlar da var ama ben onlardan da hoşlanmıyorum bir tek doğan hoş geliyor çünkü başka anlamı da var 😂
Ebruhanzade Efe isimli kaç tane cocuk tanıdıysam genel olarak hepsi huysuz ve aşırı yaramazlardı :)))
uykusuz1parol Sedabadak aslında Efe den çok kartal ismi için görüşünüzü belirtseniz yanına yakışan farklı bir isim de olur
mcansu Sedabadak 😅😅😅 genelde herkes bu yorumu yapıyor benim de oğlumun adı Göktürk Efe ama hiç öyle hayattan bezdiren bir çocuk değil ya Efeleri sevin 😅😅
uykusuz1parol aslaninannesi7 teşekkür ederim hem olabilir diyorum hemde kararsız kalıyorum çok duymadığım bir isim olduğu için
Sedabadak uykusuz1parol kartal tek başına da güzel.bi işim bence karizmatik ama illa 2isim olsun derseniz kartal Ali Mehmet Kartal şuan bunlar aklıma geldi