2melekannesi34 geçmiş olsun cnm e devlet üzerin den cimer şikayet et resim dekot varsa onlar ile başından geçen bir olayı anlatayım iki sene önce kaban aldım özel dikim kampanya son gün bende eşimi daraliyorum eşim de şehir dışında çabuk bu ibsna havale yap eşim yaptı gece içime bir kurt düştü netten baktım 🤦🏻♀️ kadın adına bir sürü şikayet sayfası açılmış Google den şikayet varda bir sürü şikayet gece 3 eşimi arıyorum çabuk iptal et oda unut gitti o para dedi sinirim den öpüyorum sayfaya yazdım beni engelledi dünya başıma yıkıldı para çok değil ama dolandırılan olma çok ağrıma gitti araştırdım dedektif gibi iz sürdüm bunun mağdur ettiği kişileri topladım gurup kurdum büyük sayfalara yorumlar yaptım bu kadın beni mağdur etti diye Seda sayan esra Erol Süleyman soylu gibi hep yorum yaptım oralar dan da çıktı beni de mağdur etti diye cimer dönüş yaptı polis aradı şikayet devam ediyor mu diye eşine kadar ulaştım ama wapsap dan yazıyorum cevap yok bir gece yattım eşimin hesaba tık para düştü paramı yatırdı tam bir ay uğraştım ve benimle beraber bir çok kişinin de parasını iade etti millet dua ede ede bana tşk ettiler yani bende daha iyi bilmediğim sayfadan almıyor