Zeynep6095
Edsn
Emel0108 hayır ben istemedim 39 haftalikken doğumu başlatmak istedi doktorum sabah hastaneye gittigimde 2 cm açılmam ve kendi sancım çıktı açılmam güzel ilerliyordu beklemek istemeyip suni sancı verdiler ben dayanamadım ağrıya sezeryana aldı ameliyatyanede üşüttüm sanırım çıkınca çok ağır öksürmeye başladım dikişlerim aşırı ağrıyordu defalarca söyledim hiçbir ilaç vermediler öksürüğün geçmesi için hastaneden çıkarkende yara bakımıyla ilgili bilgilendirmediler eve gittikten sonra dikişlerimden akıntı gelmeye başladı defalarca kontrole gittim dikişlerin iyi görünüyor bişey yok dediler akıntı gittikçe arttı crp baktılar 150yi geçmişti nefes bile alamıyordum ölecem sandım meğer enfeksiyondan dikişlerim açılmış hastaneye yatırdılar tekrardan ameliyat oldum 17 günlük bebeğim yanımda bir hafta hastanede yattım ben o durumdayken doktorum hastanede bile değildi ameliyati yapip o gün tatile gitmişti hiç memnun kalmadım yani tabiki ben bunları yaşadım diye herkesinki kötü olacak diye birşey yok eltim iki kere sezeryanla doğum yaptı aynı hastanede hiçbir sıkıntı yaşamadı ama benim ilk doğumum travma olarak kaldı bende