Tatlianne35 Kızlar 32 haftalık hamileyim idrarda bisy cikmadi ama aşırı kasintm var ilkkez başıma gelio bebegi etkilermi sizce sebebi nedir çözümü nedir
Zeynepgmsbs61 Tatlianne35 mantar olmuşsundur canım bende de aynu sıkıntı var fitil ve krem kullanıyorum doktorum özel sampuan verdi orayı yıkadıktan sonra kullanıyorum ilacları
Hilalyrdkl Tatlianne35 kaşıntı bende de sürekli oluyor gebelikte normal . Eczaneden travazol krem alın temizlendikten sonra bir miktar vajina dış kısma dudaklara uygulayın çok rahatlatacak. Eviniz de bulundurun mutlaka . Kaşıntı durumlarında kullanabilirsiniz .
Tatlianne35 myangelson yok bakilmadi rutin için man idrar verdm 2 gün sonra başladı tekrar gitmedm bebege zarar verirmiş 32.hftadym sezeryan olucm
Zeynepgmsbs61 Tatlianne35 bende de hep yara oldu sıkıntı olur mu bilmiyorum ama bence ilacları kullanın derim bebek etkilenmiyorsa bile en azından siz rahat edersiniz kaşıntıdan kurtulursunuz
myangelson Tatlianne35 mantar normal doğumda bebek için sıkıntı bulaşma ihtimalinden dolayı sezaryende bir sorun olmuyor ama sizin için kaşıntı vs yaptığı için kötü olur muayeneniz ne zaman doktora söyleyin gidince fitil ve krem verir onlar iyi geliyor