Aleynay14 Merhaba, ben bugün aşılamaya başladım. Doktor 5 gün boyunca yapmam için iğne verdi. İğnenin adı menopur. Bir de estrofem verdi. Cuma günü gel dedi. Bu süreç nasıl oluyor eşimden ne zaman sperm örneği alıyor? Bilgilendirir misiniz
Yozgee Aleynay14 cuma kontrolyapar yumurta kontrolüdaha sonrasana çatlatma iğnesi vericek iğneden 36-48 saat içerisinde sana aşılama işlemi yapılcak .. Sperm örneğini de aşılamaya gittiğiniz gün vericek eşin orda yıkanacak sperm canlı spermleri sana enjekte edicek sonra seni orda dinlendirecek
Kontes001 Cuma günü gittiğinizde yumurtalar büyümüş mü ona bakacak. Sonra çatlatma iğnesi için saat verecek. Ona göre sizi çağırıp o günde eşinizden sperm alınıp size enjekte edilecek
Esra20516 Ceriko evet yaptırman gereken şeyleri yazan kağıtta yazıyor hsg filmi isteniyor diye ben haziranda çektirmiştim kabul edildi 1 sene içinde çekilirse kabul ediliyor
Esra20516 Ceriko Bugün aşılamam oldu Allahın izniyle tutacak öyle hissediyorum hepimiz için güzel hayırlı haberler olsun inşallah 🙏🏻