kindacute Nura1997 sana çoktan demir d vit başlaması gerekirdi. Aynı zamanda her ay düzenli kan tahlili sonucu bakılır ona göre gerekirse başka takviyeler eklenir. Kendini ve evladının canını emanet edeceksin, başka doktor araştırsan iyi olur gibi görünüyor
Nura1997 kindacute ben de oyle dusunuyorum. Degerim normal olsa da sonra bebek buyutukce anneden tukettigi icin gerekli diye biliyorum takviye
Dilarakdemir1 Nura1997 ilk 13 hafta folik asit sonrasında multivitamin kullanılıyor hatta bazen ek olarak gebeye göre demir vs daha ekleniyor. Ben 13. Haftamda regenesis max multivitamine başladım o haftaya kadarda folik asit kullanmıştım doğuma kadarda bu vitaminle giderim sorun olmadığı sürece
busra_basturk Nura1997 bence doktorunu değiştir şuan ben d vitamini multi vitamini kan demir ilacı magnezyum falan kullanıyorum kan tahlili falan yapıp da gerek duymadıysa bilemem ama bebeğin gelişimi için bazı ilaçları vitaminler lazım
Ceyds 15+5 doktorum 14 haftadan itibaren multivitamin demir hapı verdi bana da fakat mide bulantım geçmediği için henüz başlayamadım folik asiti kestik
Aslaninannesi_ Folik asiti ilk 3 ay kullandık sonra doktor bıraktırdı 12.haftadan itibaren başladığım ilaçlar Balıkyağı multivitamin D3 damla B12 fısfıs Kan ilacı demir Magnezyum Bebek bizden aldığı için bize kalmıyor bunları takviye ile dışardan almamız lazım