1PrensAnnesi___ İlk gebeligim bu yüzden hiçbir bilgim yok dogum sancısı adet sancısı gibi belde kasıkta mı oluyor ?
_biranneadayi 1PrensAnnesi___ Canım tam bir tarifi yok ama önce adet sancısı gibi başlıyor hafif vuruyor sonra gitgide şiddetleniyor. Tam tarifi olmasa da en benzeyen adet sancısı. Zaten o son haftalarda adet sancısı yaşıyorsanız hemen kontrole gitmekte fayda var❤️
Meltemm21 1PrensAnnesi___ benimde ilk gebeliğim 36. Haftaya giricez yaklaşık 15-20 dakikadır karnımda şiddetli bir ağrı var acaba doğum sancısı gibi bişey mi
iremd-1798 1PrensAnnesi___ benim belim ve karnım ağrıdı. Benim direkt şiddetli başladı ve 4 dakika da bir ağrı geliyordu. Doğum ağrısı geldiğinde anlıyorsunuz zaten. Birden gelir kısa süre de geçer düzenli olarak gelir mesela 4 5 dakika da bir geliyorsa ve 1 dakika gibi kısa sürüyorsa doğum sancısı olur. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin ❤️
Meliikeozdmr Meltemm21 bu haftalarda yalancı sancı çok fazla olabiliyor uzanıp dinlenin geçmezse hastaneye gidin
Mrt9021 Gerçek doğum sancısı belden karna doğru giriyor ve karnını sıktırıp sıktırıp bırakıyor ordan bacaklarına yayılıyor canım. Ve bu sıkma hissinin şiddeti saat geçtikçe artıyor. Ordan anlayabilirsin💕
1PrensAnnesi___ iremd-1798 Yarın 37 oluyorum.Nasıl birsey hiç bilmiyorum şimdilik bir ağrı sancı yok teşekkür ederim Rabbim bütün herkese sağlıklı su gibi rahat doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
iremd-1798 1PrensAnnesi___ amin inşallah ❤️ tarifi yok gibi ama o ara geldiğinde muhakkak siz anlıyorsunuz ☺️🌸