Fatmauzun_ 20 haftalık bacak arası boşken 16 haftalıkken erkek diyip 20 haftada bacak arası verdı doktor kız dedı sonra 25 haftalıkken kesin erkek dediler burda fotolar sizce kesindir dimi aklımda hala soru ??
minnakpandam2025 Fatmauzun_ ilk foto bariz erkek canım. Pipisi gözükmese bile tontonları gözükmüş baksana 😂😂😂
Fatmauzun_ cansureis hayır ılk erkek dendı 17/17 hafatsda 20 haftada kız sonra erkek dendı 25 haftalıkken doktora dedın hıcam bacak arasında pipiyı verın dıye erkektır herahlde pipi barız bellı mı acaba
Mrtbrv Fatmauzun_ canım vala bnada hep kız dedıler 6 aya kadar sonra erkek.. Smıdede kız dıuolar bugun de öyle hocam kesinse alısverıs yapcam dedım. Çünkü ilk gebelıkte 30 haftalık kaybım var heves ettm bu defa yok yapma erken dedıler anlamıyrm vala
Fatmauzun_ Mrtbrv ya sımdı bacak arası dolu bende hanı pıpı var ama ınsan suphe edıyor dolu dehıl mı bacak arası yukardakı
Mrtbrv Fatmauzun_ Fatmauzun_ bnce erkek son denilen neyse o canım zaten evet dolu duruyor zaten demkkı kwrdon dusmus onune
Mrtbrv Trabzon61- canım bana hep özel kız dedı dha ben sormadan ımmm kızımızda pek hareketli aaa hocam kız mı evet ve 3 doktor kesın kız devlet tek seferde erkek demıstı