Neferut Merhaba kızlar 31. Haftadayım. Ayağa kalkmamı hatta yürümemi zorlaştıran bir kalça ağrısı yaşıyorum. Magnezyumu da 2 ye çıkardım ama bugün iyice kötü oldu ağrı. Aynı durumu yaşayan var mı?
gcagan Neferut ölüyorm sol bacagimi hissetmiyorm sanki uyusturmuslarda agirlik veriyor sanki sag taraf oyle degil ama perisan oldm
nununundunyasi Neferut bacak, pelvis bölgesini mümkün olduğunca esnetmeye bakın başlarda biraz zorlayacaktır ama sonrasında ağrılarınız hafifler
Neferut gcagan benim üst bacakların ikisi de çok ağrıyor ama kalça bastırdı resmen. Siz hamile misiniz
Neferut gcagan bacak ağrısı çok kötü gerçekten sizi çok iyi anlıyorum ben de yaklaşık 2 aydır falan çekiyorum her gün
YesimAykut Neferut ben yaşadım canım sakroileit olmuşum evde dinleniyorum raporluyum şuan rahatladım ödemim çözüldü, ödem yapmış kalça eklemim mr çekildim orada çıktı, 2 hafta önce yürüyemiyordum aksıyordu ayağım şuan iyiyim
Neferut YesimAykut yarın kontrole gideceğim doktora danışacağım. Belki seninki gibi bir durum olmuştur canım
Bebikk_10 Neferut Hamileliğimde başladı 2 kalçam birden yürüyemiyordum bi yere gittiğimde 10 dk yürürsem 5 dk dinleniyordum magnezyum soda vs herseyi içtim ama asla geçmedi. Doğumdan sonra geçer dedim ama sadece sağ taraf geçti sol taraf hala aynı ve yaşam kalitemi inanılmaz etkiliyor.