Civcimmm Bazen hamile olduğumu unutup ağır eşya kaldırdım adet olcak gibi ağrım oluyor korkuyorum bişey oldu diye 5 gün önce kalp atışını duyduk şu sıralar pek uzanıp dinlemeye vaktim olmuyor acile gidip muayene mi olsam çok stres oluyorum
Goktug16 Civcimmm kalp atışını duydunuz mu banada 3 hafta sonra gel demişti bu hafta gideceğim 8 haftalık oluyor kalp atışını duyar mıyım acaba endişeliyim boş gebelik geçirdim öncesinde
TugbaAleyna Civcimmm için nasıl rahat ediyorsa bence onu yapmalısın yoksa stres den daha çok artar git gözük bence bişey olacağını düşünmüyorum ben bilmediğimden perde astım tüm evin masadan atladım felan Allahın izniyle bişey olmaz ama gözük için rahat etsin
Civcimmm Goktug16 benimde ilk gebeliğimde boş gebelik olmuştu çok şükür şimdi sağlıklı gebelik kalp atışını 7+1 de duyduk
Goktug16 Civcimmm inşallah bende duyarım boş gebelikte ama belirtilerim yoktu şuan mide bulantısı halsizlik oluyor
Bet7408 Goktug16 bana doktorum kese göründükten 14 gün sonra bebeğini ve kalp atışını görmek gerekir demişti
Civcimmm Goktug16 bende boş gebelikte bulantım ve uykum geliyordu sürekli şuanda hiç bulantım olmuyor
Goktug16 Civcimmm hmm benim.hic belirtim olmamıştı göğüs hassasiyeti vardı oda bir süre sonra kaybolmuştu kişiden kişiye değişiyor demekki