Gizemx20 Kızlar 39. Haftadayım kanlı sümüksü bi akıntım var 2 gündür nişan gelmesi midir bu? Doktora gitmeli miyim hemen?
Aylaa123 Gizemx20 nişan büyük ihtimal ama nişan gelince acik doktora gitmenize gerek yok hemen doğum olmayabiliyor doktorunuza bilgisini verin sancınızı bekleyin
Tosuncukannesi Gizemx20 resmen kan geliyor ve durmuyor böyle oluk oluk değil tabiki pede geliyor çişini yaparken geliyor silinirken geliyor öyle akıntı şeffaf falan olmuyor canım
Gizemx20 Aylaa123 teşekkür ederim umarım nişandır sancım gelsin diye bekliyorum cumartesi gününe kadar gelmezse doktor sonrası tehlikeli olabilir gün verip alırım dedi o yüzden kendiliğinden gelsin istiyorum artık 🥹
Soydaner Nişan gelmesi,geleceği gün yaklaştı demek. Benim de 38 haftanın sonu gibi gelmişti, 39+3 de doğum oldu
Gizemx20 Soydaner ay hadi darısı başıma 🙏 gelmesi için ekstra bir şey yaptınız mı, merdiven inme çıkma vs ?
Soydaner Gizemx20 yoo son zamanlar zaten ağırlaşmıştım, sezaryen olacaktı. Normal yaşantıma devam ettim ekstra birşey yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum:)
Gizemx20 Tosuncukannesi Evet kan geliyor hem silerken hem idarımı yaparken veya bazen durduğum yerde hissediyorum ped taktım pedimde de kan var ama yani regl gibi değil de regl olurken parça şeklinde kan gelir ya onun gibi
Buse0q Nişan doğum olana kadar sürekli gelen bişey mi bende de bugün başladı ve gün boyu devam ediyor hala gelmeye