Mehmeteren-ve-defneninannesi Hasret72 yanlış kişiye yazdım biri 19 haftalık daha öğrenmemiş çokta merak etmiyorum gibi bir şey yazmıştı
Hasret72 Mehmeteren-ve-defneninannesi Hm anladım :) Civil de indirim vardı gittim ne alacağımı bilemedim:(
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi benim o 😅yarın giderim belki doktore söylerse yazarım buraya aslında merak etmekten ziyade iyi bir doktor bulamadım 3 doktora gittim hiç konusmadilar birazda ondan
Mehmeteren-ve-defneninannesi Hasret72 inan ben pazardan aldım o kadar kaliteli ve uygun şeyler var ki civil e bebek tadı kaçmış kıytırık LCW bile fiyatları uçurmuş
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi benım daha var suanda 17+2 😌 22 ya da 23 de gıderım bende öyle düşünüyorum
Mehmeteren-ve-defneninannesi HazelSeren 20/24 arası öneriyorlar işte sende müsait hissettiğin zaman gidersin
lidyaa30 Mehmeteren-ve-defneninannesi yesekkur ederiz dun rahim kasilmam oldugu icin yatisimizi verdi doktorumuz bugun ciktik 190 gram olmusuz demekki yediklerim ise yariyor suan biraz agrimiz var ama daha iyiyiz
lidyaa30 Mehmeteren-ve-defneninannesi 17+4 duk dun bugun yine kasilmam oldu ama daha iyiyim sicak dus aldim biraz uyudum
lidyaa30 Mehmeteren-ve-defneninannesi etmeye calisiyorum ama cok sıkıldım birazcık yurumek istiyorum ama sorun olmaz sanirim
Beybyi Mehmeteren-ve-defneninannesi şuan biz de 17+3 haftalığız Mart 23-25 gibi gözüküyor doğum ama daha erken de gelmek isteyebilir hem oruca hem bayrama den k geliyor en son doktor 15. Hafta da erkeğe benziyor demişti bu ayın 31 inde öğreniriz inşallah net bı şekil de 😃