Mehmeteren-ve-defneninannesi Mahinur-12 en yakın hastanenin önce kadın doğumuna randevu alın muayene edip sizi direk yönlendirir
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi cam sakurada muayene olmuştum ordaki randevu almam için kağıt verdi
Mehmeteren-ve-defneninannesi turkan403 yani ilk hamileliğimde özele gittim bunda devlete gidiyordum 12-13-15 haftalarda gittim Söylerler diye 18. haftada belli oluyormuş devlette Dayanamayıp 16. haftada özele randevu alıp gittim %100 kız dedi ama hala bir çekincem var
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi bacak arası gösterdi mi ben ikinci kizimda özelde doktorum yanıldı doğuma üç ay galiba kalmıştı içerde çok kızmış buda kız dedi kesin mi dedim bacak arası gösterdi inandık🥴😂
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi devlet de 10+6 da kız dedi 13 haftada kıza benziyo gibi dedi ayrıntılı da artk 19+4 yani beli olur dedim kıza benztim ben dedi🤦😂😂 heralde değişmez bizmki normalde erkek daha erken beli oluyo kız geç beli oluyo
Mehmeteren-ve-defneninannesi turkan403 evet bende bir oğlum var yine oğlum olur gibi geliyordu gösterdi 100/100 kız dedi ☺️
myangelson Mahinur-12 o zaman muhtemelen bakmayabilir. Çünkü öyle yazanlar detaylı yapmıyor genelde sadece riskli gebelere bakıyorlar. Öyle yazmayan perinatoloji bölümü yok mu?
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi aynen insan kötü oluyor öyle ben ilkinde yaşadım onu kız dedı 12 haftada 19 da gıttım erkek dedı bız şok olduk😀
Mehmeteren-ve-defneninannesi HazelSeren 12. hafta biraz erken bence cinsiyet için ya bilmiyorum ben 16. haftada gittim kız dedi ama☺️🥹
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi 😅 bilmiyorum ki sürpriz de olabilir çok merak etmiyorum sağlıkla gelsin ne olduğunun önemi yok 😊
051020antalya Mehmeteren-ve-defneninannesi merhabalar 16+3 deyim bir kızım olucak. ilk kızımı 26 günlükken küvezde kaybettim çok dua etmiştim tekrar bi kızım olsun diye 🙏. şuanlık 3 kg aldım. benim tansiyon yükselme riskim var o yüzden perinatolog takipli gidiyorum. 20. haftada organ taramasına kendisi çağırdı ☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi 051020antalya Allah rahmet eylesin bu bebeği size sağ salim bağışlasın inşallah
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi maşallah kaç haftalıkti genelde kız geç beli oluyo ya ama erken tahminde bulundysa değişebiliyo
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi dua eder misin banada ya değişir inşallah benmki iki kızım var 🥺 bnde oğlum olsun istiyorum ya artık🤗😔
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi hayırlısı artık 22 de randevum var bakalım gidicem haberım yokmus gıbı cinsiyeti ne dıcem bakalım o doktor ne dıcek😀
Mahinur-12 Mehmeteren-ve-defneninannesi bilmiyorum ya fark etmez sağlıklı olsun da sonuçta iki seçenekten biri olacak nasipse 😅
AnayimBenAna_ Mehmeteren-ve-defneninannesi Hamilelik güzel gidiyor ikinci bebeğimi bekliyoruz 🌸 Hiç kilo almadım 16+5 günlüğüz🌸 Cinsiyetimiz bugün belli oldu kız geliyor 🌸 İsim kararı vermedik 🌸 Hareketli bir bebek ilk kızımda böyleydi sürekli hissediyordum hareketlerini bu da öyle kıpır kıpır :) 🌸
Mehmeteren-ve-defneninannesi AnayimBenAna_ ya ne güzel Allah bağışlasın çoğunluk kız bebek bu sene sanki ya da mart ayinin bebekleri kız gibi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah☺️💕
AnayimBenAna_ Mehmeteren-ve-defneninannesi amiiiin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evet 2025 genelde kız senesi galiba 🤭