Ebru1410 Arkadaşlar cmv ıgg pozitif olan varmı pozitif olması kötü mü bir virüsmüş internette baktığım kadarıyla ne anlama geliyor acaba internette farklı şeyler yazıyor kafam darma duman oldu 😞
Elcin-Meryem Ebru1410 igg korkulu deyil her kesde oluyor kroniki bu ne zamansa gecirmissiniz img korkulu hal hazirda sizde oldugunu gosterir
rosatue Ebru1410 Igg pozitif olması iyi bir şey, geçirilmiş enfeksiyonu gösteriyor. Igm pozitifliğinde igg negatifliği sıkıntılı. Siz şu an şanslı gruptasınız. Bağışıklığınız var.
Ebru1410 babyylve_ ilki çocuğumda böyle bakılmadı bana oyuzden böyle bişeyi bilmiyorum ikincisi de böyle görünce korktum vallahi çocuk alımları felan görünüyormuş
myangelson Ebru1410 ilk hamileliğimde doktor sadece IgM baktı igg bakmadı bile, bu ikincide de 2 farklı hastanede bakıldı 2 doktor ile ilerledigimiz için igg bazıları yüksek çıktı IgM düşük, normal herşey güzel bir sorun yok denildi siz de panik olmayın 😊
Ebru1410 myangelson ohh iyi bari içim rahatladı yani ilk defa burda açtım post internette herşey farklı olunca insan korkmuyor değil ☺️
2627bal myangelson bende bugün geldim cinsiyet için gittim kağıt imzalayıp geldim engelli doğarsa razıyım diye kıyamam zaten ama ağlamaktan ölüyorum bendede pozitif çıktı avidite testi yapıldı oda 11 haftalık olmadan yapiliyomus testin yarısı çıktı yarısı yarın çıkar muhtemelen yarında gidip bütün sonuçları alacağım Allah’ım sen bebek bekleyen herkese sağlıklı hayırlı ver yarabbim
myangelson Ebru1410 evet öyle oluyor. İnternet hem çok güzel birşey hem çok kötü felaket tellalı olabiliyor bazen 🥲
myangelson 2627bal Rabbim şifa versin 🤲🏻 bir tanıdığım ile görüştüm geçen onda da toxoplazma falan pozitif çıkmış amniyosentez yapılmış çok şükür bebekte sıkıntı görülmemiş sadece doğuma kadar antibiyotik kullanacağım dedi sizinki de böyledir belki kötüyü düşünmeyin Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻🧡
2627bal myangelson amin inşallah ama amniyo sentez de bebek düşebiliyo diye yaptırmadım yaptirsamda dört aylık olmuş bebeğe nasıl kiycam
myangelson 2627bal kiymayla ilgili bir durum değil ki bu bebeğe bulasip bulasmadigina bakıp ona göre tedavi yapıyorlarmış öyle dedi bana profesör perinatologa gidiyormuş o da şuan 22 haftalık hamile
2627bal myangelson kaçıncı haftada amniyo sentez yapıldı peki yaklaşık dört hafta yüksek riski varmış ama
myangelson 2627bal hiç bilmiyorum ne zaman yapildigini ama yeni yapıldı sanırım çünkü sonuçlar çıkınca rahatladım falan dedi en fazla arada 3-4 hafta vardır belki yapilali sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor onu da bilmiyorum da