Hga17 Kızlar bu durumu yaşayan var mı 2 gündür ara ara kasıklarımda ağrı oluşuyor kısa ama gün içerisinde tekrar ediyor
Hga17 sacmalamakizim dakika sürmedi 15-20 saniye en fazla aralıklarında çok seyrek sık sık tekrar etmiyor
12betul 26+3 ün 2 gündür ara ağrı toplanma ve hafif pembe leke oldu 1 saat önce acile gittim bebeğin durumunda bi sıkıntı görmedi . Siz de bakın çok sık ve devam ederse en azından bi acile görünün derim
Hga17 12betul takip ediyorum sık tekrar etmesi henüz 3 gün öncede bağırsak enfeksiyonu geçirdim acaba ondan mı bilemedim
Nuryakup Bebek büyüdüğü için oluyor aslında normal benim 28. Haftada başladı 30 oldum şuan uzun yürüyüş bile yapamıyorum kasıklarımda sancı oluyor muayene gittiğinizde soyleyin tabi doktora
Hga17 Nuryakup yarın gebe okuluna gittiğimde ebe ile görüşücem doktor randevuma 3 hafta var daha tabi umarım öncesinde sıkıntı durum olmaz
Hga17 Nuryakup bugün ebe ile görüştüm bu zamanlarda bebek toplanması vs olmadan oluşan kasık ağrıları varsa üşütme ve idrar yoluna bağlı enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş