mucizegebee Sabahları bulantım olmuyor, gün içerisinde herhangi bir saatte mide bulantılarım başlıyor ilacı bulantı başlar başlamaz mi alsam daha iyi yoksa başka türlü mü gelince dayanılmaz oluyor🥺
Emeltsb mucizegebee merhaba benim bu ilaçta gözlemlediğim düzenli kullanınca işe yarıyor ben bulantılarım akşam oluyor diye 4-5 gibi içiyordum ama işe yaramıyordu. Sonra her gece uyurken içmeye başladım işe yaramıyordu ama bir süre sonra işe yaradı rahat ettim
Princess_momm mucizegebee bence sabahtan için hatta mümkünse gece 2 tane için yoksa gün içinde uyku getiriyo içince
Gamzecabuk mucizegebee ben gece yatmadan önce içiyordum gün boyunca rahat oluyordum öyle denemeni tavsiye ederim
Kocbuse65 mucizegebee hayır canım gece yatmadan önce alman gerek ertesi güne etki ediyor ben o şekilde kullanıyordum mide bulantım olmuyordu ama içmediğimde oluyordu
mucizegebee @Emeltsb haklısınız benimde ne zaman başlayacağı belli olmuyor ilaca bağımlı olmayayım diye son reddeye kadar bekliyorum ama bu sefer de ben perişan oluyorum içer içmez fayda da etmiyor en iyisi gece ve düzenli içmek dediğiniz gibi
Ozgesylrr mucizegebee ben prilamı 4. Aya kadar kullandım çok faydasını gördüm. Gece yatmadan ve sabah içiyordum. Miden bulandıktan sonra içsen de fayda etmez. O yüzden düzenli kullan faydasını kesin görürsün o hap benim kurtarıcımdı inşallah sende faydasını görürsün.
Edanurylm mucizegebee prizin var canım doktoruna danışıp kullanabilirsin o prilam dr daha etkili gece sadece 1 tane tek içiyorsun bende o etki etti bu gebeliğimde hiç kusmadım