Ensr Giz3m10 bugün doktora gittim yumurta 10 mm dedi kaç mm olunca çatlama oluyor bilgin var mı canım
Slmcnmyeniben Giz3m10 bende en son 3 Eylül de oldum 9 unda bitmis bu ay olmadım ama zaten düzensizlik vardı bakalım ne olacak inşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Kokii Benim de reglim bu ay 3 gün önce oldu 7 Ekimde başlayıp 12 Ekim bitti. İnşallah hepimiz içim çok güzel haberler aldığımız bir ay olur 🤲🏻
Innerglow Benim de 6 Ekim de başladı 10 unda bitti yumurtlama döneminde akip ediyorum daha görmedim bakalım inş güzel şeyler olur hepimiz için 😊
Denizlina09 Bgdt16 benimde 3 ünde başladı 7sinde bitti bu hafta en yüksek olasılıklı hafta bakalım inşallah hepimizin nasip olur
Innerglow Bgdt16 valla bu ay yeni başladım Ovülasyon testine buradaki kızlardan gördüğüm kadarıyla az da bildiğim kadarıyla yapıyorum canım yani uygulamayla yaptım 3 ay olmadı bakalım belki uğur getirir belki yumurtlamayı bulurum siz nasıl değerlendiriyorsunuz test mi uygulamamı
sosislipasta Ya hepiniz o kadar tatlısınız kii🥰 Geleceğin anneleri, bebişkolarınız çok şanslı. Yakın zamanda çatır çatır sevişeceğinizi bilmek de bana çok eğlenceli geliyo ayrıca😄😄😄 İnşallah hepiniz muradınıza ulaşacaksınız😍
cauuv1 Ovulasyonu günde bi kez mi uyguluyorsunuz? Çatlama denilen şey tam olarak ne oluyor? Koyu yumurtlama zamanı her gün mü ilişki olmalı günaşırı mı ? Ve silikleştikten sonra da mı aynı sekilde ilişki olmalı lütfen beni aydınlatırmısınız
Papatyam02 Bende 5 nde regl oldum 11 nde bıttı 6sndan berı gonal f kullanıyorum 14 nde randevum vardı ıkı uumurtam buyumus 15. Ve 18 mm ıkı gun daha kullancam sonra catlatma ıgnesı vuruncam bakalım bu ay guzel haberler alalım ınsalllab🙏
Sofia10 Kızlar Eylülün 21i regl oldum Ekimin 5 6 8 9 12 13 tarihlerinde ilişkiye girdim bir kaç gündür ki midemde aşırı yanmalar oluyor bazen sadecə bulantı gibi ve halsizimm baş dönmeleri oldu sizce hamile ola bilirmiyyim? Ha birde kasık ağrılarım oluyor ek olarak 1aydır ki fol turşusu kullanıyorum
Bgdt16 Kızlar merhaba bugün Dr gittim adetimin başından 13 gündü ve yumurtalarda büyüme olmamış dedi bu ay gebelik olmaz dedi yumurtalar bugünler de mi büyümeye başlıyor bilgi sahibi olan varmı