nununundunyasi Brgmde ikinci trimesterden sonra oluşan karın sertleşmesi genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor kullanmıyorsanız eğer doktorunuz önerisiyle başlayabilirsiniz
Brgmde nununundunyasi magnezyum hiç kullanmadım evet detaylı ultrason günüm 8 gün sonra sizce bekleyip gitsemmi? yoksa yarın bi uğrasammı hastaneye
nununundunyasi Brgmde magnezyum yazdırmak için gitmeyin bence öncesinde her gün 1 muz ve 1 şişe maden suyu ya da bir kendi avucunuz kadar kabak çekirdeği yemek iyi gelecektir ve bol su içmek. İlk doktor kontrolünüzde de söylersiniz doktorunuza
nununundunyasi Brgmde tamamdır o haftalarda sancı az rastlanan bir durum ki siz de yasamiyormussunuz zaten, doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz ve bol su için bu süre zarfında
Lamiyye Brgmde ikinci hamileliyimde doktor normal demisdi onuncin buda 3olunca dogrusu her ay konturole gitmiyorum 13de kontrole gitmisdim simdide 22de gidicem detayliya insalah bakalim ne diyicek
aslaninannesi7 Lamiyye işte bende hiç bilmiyorum ki ilk gebeliğim daha önce hissetmedim böyle ne bileyim biraz gergin olması lazımdı 2 gündür bir yumuşaklık var çözemedim
Brgmde Lamiyye tabiki gündüz uyandığımda nerdeyse karnım kücülüyor aksama doğru geriliyo açıldğmz icin
myangelson Brgmde sertlesmeyle beraber canınız da yanıyorsa bir doktora muayene olun. Magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum da verilir
Lamiyye myangelson yok sancim olmyo toplanma oldugunda ama iki gundur adet sancisi gibi oluyo bide belim agriyo