Masal7778 Kizlar 16. Haftada normal mi daha önce kayibim olduğu için evhamlaniyorum bu durumu yaşayan var mi
seyma0661 Masal7778 18.haftadayım bende de adet sancısı gibi oluyor bazen rahmim aşağıya çekiliyormuş gibi kasıklarıma ağrı giriyor ama kısa kısa. Normal midir acaba
melisapstl Masal7778 Hamileliğin bazı dönemlerinde yaşanabiliyor. Rahim ve bebek büyüdüğü için normal bir durum endişe etme. Ben 29 haftalık hamileyim dönem dönem hala yaşıyorum. 😋
Masal7778 Zeynepin_annesii ya benimde öyle korkuyorum daha önce kayıp yaşadığım için sizde mi aynı haftadasiniz
Masal7778 Kizlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz Allah razı olsun sizden bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 🤗
ilayda_96 Aynı durum bende de var 15+3 muhtemelen magnezyum eksikliğinde oluyor bacak ağrıları doktorum sade soda içmemi önerdi günde 2 tane içiyorum iyi geliyor ☺️
Mrvnr55 Masal7778 benim 2gündür bacaklarım ağrıyo 16yım bendedğn çok ayakta kaldım o zaman çok ağrıdı topuklarıma basamadım bugün 2saat falan kaldım hafif ağrıdı topuklarımdada sızlama oluyo hiç olmuyodu böyle yeni güncelleme oldu☺️