Sna1244 ezgickm valla bence var bişey ya öyle hissettim ben inşallah güzel haberler alırsın bence doktor onaylarsa sonucun yarım saate kadar çıkar
Sna1244 ezgickm valla öyle ya bugün eşim bi test daha yap dedi yok valla yapmıycam içim içimi yiyor ama inat ettim yarını bekliyorum eğer yarın adet olmazsam bakarız artık 😂
Sna1244 Aslaninannesi_ ay valla hangi teste güveneceğim şaşırdım kafayı yiyecek bu testler yüzünden 😂
ezgickm Sna1244 ahahaa bende deli gibi yapıp durdum eşim dün iki tane almıştı işte birisini yaptım bu yedek dursun yoksa başka zaman için evde bulunsun dedim ama yarım saat sonra yaptım onuda anahahahahha duramıyorum 😅😅
Aslaninannesi_ Sna1244 benimde öyleydi biri silik çıkıyordu biri hiç çıkmıyordu kafayı yemiştim gittim kan verdim rahatladım kanda çıktı düşükte olsa
rozamomy Sna1244 days doctor da çok yalancı pozitif duydum ama mirateche güveniyorum. Normalde kuruma çizgisi falan da olmuyo onda. Yarini bekleyebiliceksen o markadan sabah ilk idrarla yap bi daha, daha net olur 😊