Innerglow Merhabalar kızlar ovülasyona yeni başladım pek bilmiyorum da benim ikinci çizgi silik daha o zaman da değerlendirme yapmam gerekiyor mu acaba 🤔 regli biteli 3 gün oldu hamile kalma olasılığı var mıdır ki acaba
leyl25 Innerglow iki renkte kırmızı koyu olması gerekiyor yumurtlama günü o zaman oluyor hangi marka aldın canım
leyl25 Innerglow eğer innovita marka aldıysan instagramda minnakkurabiyeler diye bir sayfa var oradan örneklerine bakabilirsin
minikbebegim06 Innerglow hergün 14.00 dan sonra en az 1 saat önce sıvı alımını kesip ya da azaltıp testi o şekilde yapın t çizgisi ve c çizgisi aynı koyulukta ya da t daha koyu olması lazim
Nurcanyokus6 Innerglow bildiğim kadariyla iki çizginin de aynı şekilde koyu olması lazım yumurtlama günü için .bir tanesi silik oluncada çatlamış oliyorsunuz sonrasinda
Innerglow Nurcanyokus6 onu anladım da yumurtlama görmeden silik oluyor ya ince bi şekilde o zaman da değerlendirmem lazım mı
minikbebegim06 Innerglow aslında şöyle yapabilirsiniz ovulasyonla takip edip aynı zamanda bir gün ilişki bir gün boş şeklinde ama koyu çizgi gördüğünüzde kesinlikle değerlendirin o günü ve sonrasındaki birkaç günü boş geçmeyin eğer esinizde de sperm sorunu yoksa
Nurcanyokus6 Innerglow hayır diye biliyorum yumurtlama görünce ve catliyoncadegerlendirmeniz gerekiyor
Innerglow minikbebegim06 tamam anladım şimdi teşekkür ederim 🤩 çatlama olunca da değerlendiricem yani görene kadar günaşırı gördükten sonra da günaşırı devam edicem o zaman tamam teşekkür ederim
Nurcanyokus6 Innerglow pek yok şuan rahatim keyfini çıkarıyorum çünkü ilk üç ayım berbat geçiyor malesef
Nurcanyokus6 Innerglow değerim 613cikti 6gun gecikmem var ama tekrardan vereceğim 1000 degeri görmem gerekiyor