Nurgngrms Kizlar selam🤗sabah 10 gibi tuvalette nişanimjn geldigini farkettim. (Hafif pembe adet kanamasi gibi) suyum gelmedi henuz. Cok cok hafifde agrim var bu sureci evde gecirmek istiyorum agrilarim siddetlenince gidicem hastaneye. Sizin nasil oldu nisan geldikten sonra kac gun icinde dogum yaptiniz ?
Ikrmels Nurgngrms canım bende iç çamaşırım da kan lekesi var 1 damla kadar sende nasıl geldi akıntıyla mı yoksa kan damlasımı sonradan gelen bişiy oldumu akıntı da vs değişiklk oldumu ??????
Nursel02 Nurgngrms nişan geldikten sonraki gün doğumum oldu 1 cm açılma oldu suni sancı ile Doğum gerçekleşti 6 saat içinde
Nurgngrms Ikrmels canim sabah tuvalette peceteye geldi pembe akintiyla karisik ve bu sekilde 1 kac kez tekrarladi. Suan hergun olan klasik agrilarimdam var yarin kontrole gidicem suan kan yada akinti gelmiyor sen kac haftasin
Yildizim Ikrmels Nişan geldikten ortalama 2 saat sonra düzenli sancı geldi bana. Hatta kasılma sayıcında bakıyordum 6 dk da bir 30 sn süren sancılarım oldu. Akşam sancılarım geldi sabah doktora gittiğimde 4 cm açıklığım vardı
Ikrmels Nurgngrms 36 haftalık hamileyim canım ağrılrım yoktu şimdi belime ve kısıklarıma ağrı giryor ya anlamadım ya hiç bişiy