Esrefiblue İki gündür bebeğim sanki koşup yorulmuş gibi hızlı hızlı kalbi atıyor ve ben ilk defe iki gündür hissediyorum bunu kasılma şeklinde de sol tarafta toplanıyor ve vajinada ağrım oluyor. Erken doğum riskim vardı ama yatıyorum sürekli başka bir sorun olmadı. Yaşayan var mı böyle bir durumu tehlikeli olabilir mi?
Rabia06 Esrefiblue canm böyle pit pit atiyosa eger hıçkırıyodur bebişin 😍 vajnal baskı bendede var bizde 32+1 günlügüz 🙈
Babyboy_i Esrefiblue bende 32 haftadayim.ya bi kac gundur oyle.vibrator gibi.vajinada kemiklerim sizliyor.bende erken dogummu diye cok korkuyorum.1 hafta sora kontorulum var sorucam
Esrefiblue Rabia06 hıçkırığı farklı biliyorum ama bu sanki biz koşup görüldükten sonra çok hızlı kalbimiz atar ya öyle elimle bile net hissediyorum dün anneme de dikkat ettirdim o da fark etti doktora gitmeli miyim bilmiyorum
Rabia06 Esrefiblue canm aynısı bendede oluyo hemde bayadır içini rahatlatmak istiyosan git derm hastaneye ama endişelenecek bişey yoktur inşallah 🤗
Esrefiblue Rabia06 inşallah yoktur canım ilk ve gebelik olduğu için hiç bir şey bilmemek insanı böyle korkutuyor sanırım 🙂
Rabia06 Esrefiblue bende 2. Ye hamlym o kdr farklı ki ilkime göre kaç kere hamile olursan ol bence hepsi farklı oluyo annelik duygusu her defasnda endişeleniyosun işte ☺️
Esrefiblue Rabia06 kesinlikle öyledir.. her zamankinden farklı olunca korktum diyebilirim yarın için randevu aldım bir kalp atışını görelim bir sıkıntısı var mı yok mu ama geç kalmaktan korkuyorum iste
Rabia06 Esrefiblue canm tatli bişeyler ye sol tarafna uzan harketlerini takip et harket ediyosa Allahın izni ile bişey olmamiştir melegee 😍