STR Bephantol sensidaily kullanıyorum bebekliğinden beri şuan 4 yaşında genelde mevsim geçişlerinde egzaması artıyor o zamanlar kullanıyorum
eozcaann HappyMom bioderma atoderm intensive baume veya dexeryl losyon kullanabilirsiniz. Ikiside ciltteki yoğun kuruluğa ve kuruluk kaynaklı kaşıntıya çok iyi geliyor. Hatta dexeryl losyonun yapısı ve vücutta kalıcılığı daha başarılı. Bebeklik döneminden itibaren kullanıma uygundur..
ballilokmam Mustela stelatopia hem yüz için hem vücut için olanı aldım. İkisi de çok iyi geldi bebeğime ❤️
tsr45 Anonim22 yağlı duş jeliyle yıkarken düşecek diye korkmuyor musunuz? Ben henüz doğum yapmadım ama en büyük korkum nasıl yıkayacağım ya elimden kayarsa korkusu
zzelis_ Bioderma atoderm ultra nemlendirici yi kendime 4 yıldır falan kullanıyorum yüzüm için. Bebeğime de kullanmayı düşünüyorum. Henüz hamileyim. Ama işe yarayacağını düşünüyorum tavsiye ederim.
Nur0961 Bioderma atoderm kullandım ama benimki bebek egzamasiymis cildiye karışım krem verdi bir hafta içinde tamamen geçti
Cilliprenses HappyMom bioderma kullanıyorum hem kendime hem kızıma aynı ürünü kullanıyorum doktorum kullanabilirsin çok iyi demişti gayet memnunum
Pamuk Bebeğimin hassas cildi için Biobaby atopiye eğimli ciltler için besleyici kremi aldım kışın kuruyan cildine çok iyi geldi şimdiden, kokusu ve nemlendirmesi de başarılı ben memnun kaldım.
myavocado HappyMom Banyo sonrası, bebeğim için Biobaby atocare besleyici kremi kullanıyorum. Bebeğimin cildini güzel nemlendiriyor. Gayet memnunuz.
rosatue HappyMom Mustela stelatopia sonrasında bioderma atoderm, son durak olarak bioderma abc çözüm oldu.
elfarsen HappyMom clt sağlığını prebiyotikli olmasıylar destekleyen Le natura nın ürünlerine çok güzeviyorum ben. Şampuanı ve pişik kreminden de çok memnunum doğal ve bitkisell