Hzlyksl Defnemome Bir kızım var çok şükür onda aşırı mide bulantısı yaşadım bunda pek midem bulanmadı diğer belirtiler hep aynı bence tek bariz belirtim buydu
gunom 2pembikeller1 bende böyle olucam diye korkuyorum umudum pazartesi günündeki detaylıda hayırlısı 🥰😅 sen niye öğrenemedin bugüne kadar
Nisa51 Sultan01 insallh öncelikle saglikli olsun bende erkek hissetiyom 2 kizim var onlarda da çok kötü gecti hamileliğim bulantı kusma bunda 20 hafta oldu hiç bulantı kusma olmadı hamile değil gibiyim hayırlısı bklm🥰
ayseheyecanli Ay inanmıyorum klitorisin ucu bebeğe mi bağlı cidden bende bunu sorguluyodum bi ara kaşıntım olmuştu öwllikle klitorise etrafını kaşıyonca bebekte anında uyanma kıpurdama yumruk vs başlıyodu
2pembikeller1 gunom göstermiyor minnoş ilk bebeğimde göstermiyordu 7-7,5 aylıkken öğrenmiştim kaç doktor değiştirmeme rağmen öğrenemiyorum
gunom 2pembikeller1 evet bakalım pazartesiye günü 21+6 da gösterecek mi 🤗 sizin minosda göstermemis cinsiyetti ne acaba 💜
2pembikeller1 gunom inşallah sizin gösterir ya sağlıkla gelsinler🙏🏻 ah bi bilsem ona göre alışverişe başlasam