hatice_aygun2 Razismom her çocuk farklı onada iyi gelecek başkasıda işte paralar gidiyor onlar sevecek diye 🤣🤣 deneyin inşallah faydasını görürsünüz bide çay kaşıgının ucuyla çörek otu yagı verebilirsiniz demişti doktor gene kendinizde aile hekimine felan danışın tabi
Zuhal_Y Sutunuzden gecebilir yediklerinize dikkat edin kimyon kullanin hem yemeklerinize hemde cay olarak tuketin. Rezene ,paaptya cayida icebilrsnz dikkat edin ayakalrinizi usutmeyin . Karni sert ise ılik sicak arasi havlu koyun iyi gelir
Ays-0 Razismom 16 günlük bebeğim gaz sancısı çekiyor, mama da veriyorum mecburiyetten acaba mama mi gaz yapıyor ki, az içiyor gazı olduğu için 😥
merimiri Razismom relactaz damla aldık rahatladı benim ki biraz 2-3 gün çok sancılandı yavrum şimdi daha iyi çok şükür gaz çok zor bir durum
Birbebekannesi01 Berna_59 relactaz damlayı bizde kullanmistik ama laktoz intoleransi olduğu için vermisti doktorumuz her bebeğe verirler mi onu bilemem
Berna_59 Birbebekannesi01 hem miğdeyi hazımsızlığa iyi geliyor ve sindirimi kolaylaştırıyor bence eğer bebek huzursuzsa verilir tabi bebekler zaten genel olarak bundan dolayı huzursuz oluyor ve gazınızda rahatlıkla çıkarıyor ben çocuk doktoruna sordum ve kullanabilir sin problem olmayacağını söyledi 😇
Berna_59 Razismom rica ederim güzelim 🥰dene faydasını göreceksin 🙏benim kızım uykusunda kıvrılıyordu ağrı çekiyordu uykusunda ayaklarını sürekli karnına çekiyordu uykuda onu kullanmaya başladıktan sonra rahatladı bebeğim ve şuanda 5 gün sonra 4 aylık olucak arada sırada yine veriyorum
Razismom Berna_59 2 gündür Relactaz kullanıyorum, tavsiyeniz üzerine aldım.. Gerçekten oğlum rahatladı gece uyuyor, ve kolaylıkla gazları çıkarıyor… Allah sizden razı olsun gerçekten 🥹🙏🌺
Berna_59 Razismom Allah Sizdende razı olsun güzelim rica ederim 🥰bebiş te artık rahat uyku uyusun minik 🐣🥹
Razismom Gamzeali22 her süt içtiğinde 5 damla.. Gaz sıkıntısı sadece 1.5 ay sürdü, damla sayesinde rahat uyuyordu gazları da rahatça yapıyordu..
Sedayavuz Razismom iki bebeğimde gaz sancısından acilerde sürünmüş bir anne olarak ben sana masaj oneririm yanında da destekleyici bir ilaç mecburen 🙏🏻
mrvcermeli Razismom bigaia diye gaz damlası kullandım hatta bunun d vitamini olanı da var ben ondan aldım kullandım oğlumda çok iyi gelmişti ise yaramıştı tavsiye ederim her bebek farklı tabiki ama bı deneyin derim
Razismom mrvcermeli teşekkür ederim, 1.5 ay sürdü sadece gaz sıkıntısı kendi yapmaya başladı şimdi 3.5 aylık oldu bile… Relactaz kullandım çok memnun kalmıştım.. 🙏🌺🤗
mrvcermeli Razismom benim 6 aya kadar sürmüştü valla maşallah kısa sürmüş inşallah bidaha olmaz üçüncü de benim kız da daha az oluyo ve kısa sürüyor ama oğlan da uzun sürüyor ve daha çok gazi oluyor
Emsalk Razismom ben kızımda çareyi her gün ama her gün bir saat belirleyerek banyo yaptırmakta bulmuştum çareyi hem uyku düzeni için hem gazı için çok iyi geliyordu